Pane Hašek a kdysi vám nevadilo hrát v Rusku? Nojo peníze Vám nesmrdeli,a Ovečkin sice Putina nezkritizoval,ale ani nechválí! Vy si tady hrajete na něco co vůbec nejste! Věnujte se hokeji,v tom jste fenomenální o tom žádná,ale tohle fakt ne! Vždyť vy se chováte jako Putin! Házet všechny do jednoho pytle jen proto, že to jsou Rusové? To mi přijde ubohé,co ti sportovci, potažmo i obyčejní lidé můžou zato kde se narodili??
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Pan Hašek:
Každý sportovec reprezentuje nejen sebe a svůj klub, ale i svoji zemi a její hodnoty a činy. To je fakt.
Takže podle p.Haska všichni českoslovenští sportovci, umělci mezi lety 1948 - 1989 jsou komunističtí hajzlici. ( chudaci napr.Caslavska, Forman).Myslím že si to od něho- dobrého brankáře, ale lidské pofiderni osoby nezaslouží. Až padne Putin - a on za tu lumpárnu padne - pak už budou v očích p.Haska zase ruští sportovci výborní? Pak budou reprezentovat demokraticky rezim?
Pane Hasku: Ukrajinci, kteří žili v SSSR jsou špatní? Vaši rodice žili v CSSR- jsou proto špatní?
Opovrhuji Putinem za rozpoutání války , ale nema p.Hasek putinovske vidění světa??? A když hrál hokej před r.1989 ,tak reprezentoval komunismus???
Zde se mi, ze pedagogickou fakultu dostal darem za hokej. Slysel jsem v TV jeho plkaní o své "diplomové" praci.
Asi chce jít na Hrad. A zviditelnění se nemá nikdy dost.
Ty by jsi jinak mluvil,být sám na začátku nebo na vrcholu kariéry.
Dominiku,chci si Tě pamatovat jako gólmana co jich na tvé úrovni na světě moc nebylo.Třeba ještě navrhneš ať se odeberou Rusům tituly za Tichonova,Tarasova,nebo ať zakáží Rusům hrát hokej úplně.Ruble a dolar Ti nesmrděl, když si tam hrál a Rusko a USA válčily - vzpomeň si kde to všude na světě bylo!
... vůbec nechápu jak mohl pan Dominik "Hašek" Kaštánek hrát v ruské KHL , proč nebyl tehdy tak radikální k této zemi, za ty roky je stále stejná nebyla tehdy ani lepší ani horší...
Teď by zakázal hrát těm, kteří nehrají ani za Rusko ani za Putina hrát kdekoliv jinde...
Obecně sportovci nebo třeba umělci nejsou žádní nositele Nobelovych cen. Příroda vyvažuje. když je někdo mrštnější, má postřech, umí číst hru tak na druhé straně je slabší v myšlení. Tak to prostě je.
Divím se, že tenkrát nezůstal v USA. Názory má jak přerostlý puberťák. Jeho úspěchy v podnikání o něm vypovídají, že myšlení jeho silnou stránkou nebude.
Ruské hokejisty v NHL je třeba v Americe a Kanadě prosadit do letadla a vysadit na Ukrajině aby se podívali čeho je schopný Putin a jeho zvrácený pohled na dnešní svět.
Že to neudělali s ušakama, když byli v Iráku , nebo v Afganistánu, nebo Jugoslávii.
jsem pravidelným, dlouholetým, divákem NHL v TV. Strašně mě to baví. Umění hokejistů, i ruských, je úchvatné. Od chvíle, kdy Putin napadl svobodný svět a ruští hokejisté nepřestali hrát jsem, s velkou lítostí, žádný zápas NHL neshlédl.
Pan Hasek asi zapomel ze prebiral zlatou olympijskou medaili od clena fasisticke vlady ve Spanelsku, zmocnence pro sport p. Samaranche. To mu nevadi ? Mel by tu medaili vratit, jestli je soudny... Neni