1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Co dokázal v životě Stropnický? Tak leda hustou dvojku s Maláčovou 👎👎.divím se, že vůbec vylézá. Ten si nevidí ani na špičku nosu. Hnus, hnus 😛

131
Před 1 rokemUpraveno
Josef Toman

Pokud se pamatuji, hustou dvojku, jak to eufemisticky nazýváte, provozuje s nějakým Krejčíkem. I když já bych to, rovněž eufemisticky, nazval spíše hrou na růžový hoboj.

26
Před 1 rokem

Probůh, od kdy byl ten spací strejda s mokrým flekem v rozkroku s barevnými ponožkami, který se nezákonně zmocnil majetku na který neměl nárok a který ani neuměl českou hymnu, knížetem českých srdcí?

11
Před 1 rokem
Milan Čech

Který se nezákonně zmocnil majetku? Vypadá to Čechu, že o něm nevíte vůbec nic a zmůžete se jen na trapné invektivy.

Před 1 rokem

Knížetem Českých srdcí? Já tedy nevím, že by byl nějak masově ,,milován,, nebo v oblibě. Neupírám mu slušné vystupování, nepopírám ani jeho službu státu v politice, kde ovšem také využil své pozice, aby se dostal k majetku, který by jinak těžko získal. Osobně k němu žádnou zášť nechovám, ať odpočívá v pokoji.

44
Před 1 rokem
Petr Morávek

Myslíte majetek, který mu vyznavači čecháčství ukradli a pak nechtěli vracet? Ti samí možná po revoluci pořádali nájezdy na obchody v Rakousku a Německu a bez ostychu tam kradli a kvůli jim tam byly cedule “češi nekraďte tady”.

2
Před 1 rokem

"Být zámeckým pánem ještě nezaručuje noblesu a nadhled". Vy se pane Stropnický možná chcete cítit zámeckým pánem hlavně proto, že by jste měl nad poddanými pannami a panici právo první noci.

38
Před 1 rokem

Jelikož mu nebylo rozumět tak mě ničím neoslovil a už vůbec ne moje srdce. Byl to jen potomek feudálního rodu, který z toho těžil.

161
Před 1 rokem
Michal Pešek

Ten člověk po celý život něco dělal.

Že o tom nic nevíte či nechcete vědět, není jeho chyba, ale Vaše...

106
Před 1 rokem

Nemusím ani jednoho, ale nejvíce mě vadí to naše patolízalství vůči starému pánovi. Nevím co hrdinského pro náš stát dokázal anebo jak ho poškodil. Viz privatizace Becherovky a jeho přímo "hrdinské" se spolčení s grázlem Bakalou. V patolízalství vůči šlechtě našimi sdělovacími prostředky a na druhé straně se ohánět Masarykem je typické pro naši novinářskou lůzu.Masaryk, jako otec zakladatel nového státního zřízení ve kterém byla šlechta odeslána do patřičných mezí a byli jim odejmuty šlechické tituly. Sočasná garnitura toto vše pošlapala a věřím tomu, že opravdový vlastenec, otec tohoto pána, se musí v hrobě obracet za činy svého syna a podrazy v hamižném překrucováním a lhaním při údajném protiprávním resituování a navracení majetků na které neměl právní nárok a to proto, že v době své emigrace v Rakousku objektivně nepředpokládal, že padne komunistický režim a proto ve své hamižnosti se nechal adoptovat v r.1960 strýcem Jndřichem, aby se dostal k jeho majetkům. Ale po r.1989 s najednou začal hlásit k majetkům po svém biologickém otci. Vzhledem k tomu, že každý lidský jedinec nemůže mít dva otce tak se ve své vyčůranosti vlísal do kožichu Havla a bylo vystaráno! A nyní budem opěvovat jeho laskavost a lidumilství a titulovat ho knížetem. Že jsme tím plivli na našeho prvního prezidenta Masaryka, opravdového vlastence, který vůbec neměl v lásce šlechtu, to bylo šuma fuk.Člověk se za takové činy musí hambit. Kdo ví čeho se ještě dočkáme od novodobých vládců?

11
Před 1 rokem
Karel Ondroušek

Je mi z vás opravdu fyzicky zle...Tolik jedu , zloby a nenávisti v sobě nemá snad ani zmije.

6
Před 1 rokem

Že by se pan, vlastně soudruh rádoby zámecký pán mstil za ten vyhazov? To už není podstatné. Podstatné je to, že tenhle protekční spratek je navíc hlupák, který nic nedokázal. Kam šlápnul, tam to šlo do kytek.

60
Před 1 rokem
Alena Vrabcová

Přesně to mě napadlo, když jsem to četla, to víte, že na to nezapomněl. Druhý Zeman

24
Před 1 rokem

Tak po přečtení řady komentářů bych snad jen řekl, že záchodové prkénko by mělo vykonávat funkci záchodového prkénka a nevykřikovat nenávistné a lidi rozeštvávající bláboly.

Ještě jednou a jinak.

Pokud nepoznám skutečná fakta, nebo je nechci poznat, nejsem soudný k historii tak jak se měnila podle jednotlivých vládnoucích garnitur, popř. ta fakta čtu z dějepisných učebnic, kde vše bylo pokřiveno komunistickou propagandaou, tak jsem potom jenom všem za hlupáka = záchodové prkénko.

PS. i hlupák dokáže být, stejně jako záchodové prkénko užitečný. To bezesporu. 🙂

No, největší závistivci by se měli zamyslet nad svým životem, než začnou psát zlé komentáře:

a) kolik článků se o mě napíše až umřu,

b) kolik lidí mi přijde na pohřeb až umřu,

c) napíše o mě někdo knihu, natočí film,..., až umřu,

d) kolik lidí mi na pohřeb donese květiny, zapálí svíci,...

e) kolik lidí si na mě vzpomene po 5-ti, 10-ti,... letech po smrti,...

f) ...

Jasně, když umřu, tak už je to asi jedno, ale jen pro ty s IQ záchodového prkénka.

Po člověku by zde mělo něco zůstat, nějaký odkaz,... jen tak měl jeho život smysl, jinak jen na světe zabíral místo těm, co chtějí být pro druhé inspirací, světlem,...

¨

42
Před 1 rokem
Jan Sedláček

Tak třeba film o Václavu Havlovi byl natočen z veřejných peněz a tvůrci dobře věděli, že se k nim přes odkaz VH dostanou. Tohle není moc dobré měřítko. Pravdou je, že pan Schwarzenberg byl osobou známou a dožil se požehnaného věku. Jeho zásluhy ať posoudí za 50 let historici, kteří budou mít dostatečný odstup.

35
Před 1 rokem

velikán?! v čem? jinak , souhlas se Stropnickým, v jeho vyjádření nic zlého nebylo, není potřeba dělat ze všeho senzaci

108
Před 1 rokem
Vladimír Zapletal

Ty jsi kus....vo...

49
Před 1 rokem

Pane Stropnický, Vy jste prostě "matěj". Udělejte si selfíčko u kamen, natočte storíčko ve vaší ložnici, a to je asi tak vše, co se od Vás dá očekávat. Nic přínosného, vznešeného, lidského, láskyplného, žertovného, ale hlavně pokorného. To vše jsme ale měli v osobě pana "knížete", víte. Nebyl nafoukaný, nabubřelý, žádný pozér. A proto nám chybí, a proto většina z nás neměla potřebu ho dehonestovat, a proto většina z nás neměla problém s pohřbem se státními poctami. My jsme si ho vážili. Pan Schwarzenberg si tuto poctu zasloužil. Už jen to, že myslel i na to, aby finanční dary šly na charitu a na Ukrajinu.

O Osečanech se nezmínil.

133
Před 1 rokem
Helena Landová

..neříkejte jsme měli, možná vy ale to neztotožňuje všechny "normální" lidi ve státě

63
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt