To je věc názoru ..na to, že seděl tolik let v PS, pro český lid neudělal nic...přesně, jak to řekl mladý Stropnický...umřel jen obyčejný člověk, ne král..ten pohřeb byla strašná saskarna
Je velká škoda, že nevidíte co vše pro ČR udělal. Otevřel naší zemi cele vzdělané Evropě.
Co udělal pro Čechy krom porušení Benešových dekretů s kámošem Vencou?
Venco, vy jste byl s knížetem kámoš ?
Není zbytečné to dále gradovat? Ne všichni pana Schwarzenberga tak uznávali a tak vnímali tento typ pohřbu jako zbytečnou pompu. A někdo ne a byl spokojen, máme na to různé názory, nic divného.
Zrovna pan Kalousek nikomu mediální obraz nevylepší. Projev pana Halíka byl z mého pohledu až neúctou k zesnulému, využít pietní akt k dehonestaci poloviny národa. Ať jsme si mysleli o K. Schwazenbergovi cokoli, tak zajímavá a vlivná postava naší polistopadové historie to byla. A také si ho spojuji s dobou, která nám přinesla víru a naději v lepší zítřky. A ta evidentně skončila.
Nejubožejší je kritizovat někoho kdo se už nemůže bránit.
To jsem ještě nezažila, aby někdo byl schopen závidět i pohřeb.
Smutný obraz naší společnosti.
Já jsem chápal, že Stropnický nekomentuje p. knížete Karla, ale tu formu rozloučení s ním, jakou zvolila pro svoje zviditelnění, vládnoucí politická garnitura a její přisluhovači z veřejnoprávních médií. Přeci totální úlet bylo vybírání odpustků na Ukrajinu, projev Halíka a nepozvání k obřadu Karlovu dlouhodobou přítelkyni. Možná jsem ale nechápavý.
Rozhodla rodina! Budete nechápavý.
I když si koupíte čtyři zámky za peníze maminky, vy, Stropnický, nikdy knížetem nebudete. To má člověk totiž v sobě a nepotřebuje, aby ho oslovovali "pane kníže". Vám bude napořád čouhat z bot sláma.
peo mě byl kníže gegla neuměl ani pořádně mluvit žádným jazykem
Takový typický představitel lidí, kterým chybí úcta ke smrti, ale zároveň nad všechno ostatní staví vlastní pocity a myšlenky a mají pocit vlastní výjimečnosti a nadřazenosti. Neuvědomují si, že ve svém blahobytu stojí na hřbetě miliónů lidí, kteří stovky let budovali naši společnost. Z velké části k tomuto pokroku přispěla šlechta. Pokud má problém s českou šlechtou, tak ať se odstěhuje třeba do Afriky nebo do Tichomoří mezi přírodní národy, možná mu tam bude mezi potomky bývalých kanibalů lépe, protože jinak se chová jako nevděčné rozmazlené dítě.
Máte pravdu v tom, že blahobyt vytvořily milióny lidí, obyčejných i neobyčejných lidí.
Já se přiznám, že kouzlo toho, že je někdo potomek někoho, mi zůstalo skryto.
Moc nerozumím, kde se ve vás bere pocit, že můžete někomu radit kam se odstěhovat z jeho rodné země. A to ještě jen proto, že nesouhlasíte s jeho názorem.
Pokud vím,tak se všichni oháníte demokracií,tak má každý nárok na svůj názor a nevidím důvod,proč Stropnického napadáte.Knížete jsem znala pouze jako spícího mužíka a mého srdce nebyl.Každý ať mluví za sebe a né za všechny.
Velmi málo jste znala pana knížete, myslím že o to víc znáte gaye Stropnického.
Jen se z toho feudála nezblázněte. Byl to normální politik a běžný občan, nic víc,nic míň... Prostě někteří pořád hledají nějakého mesiáše a spasitele, ať už to byl Havel, Babiš nebo "kníže"....
Normální politik a občan . To mi stačí k vděčnosti za to, že stál nohama na zemi..
Bohužel,velcí lidé nám odcházejí
a zůstávají nám zde takovéto nuly,které mají tu nehoráznou drzost ke všemu se vyjadřovat ač se jich nikdo na nic neptá.Pan Stropnický nic nedokàzal,nic neumí a nikoho nezajímá.Hloupý způsob,jak se zviditelnit
A ten, co to hned zveřejnil, by také zasloužil.