Na fotce je patrné co si asi myslí o moudrech Stropnického.
Nejlepší je, že ten (ne už tak ) mladý zlatý hoch svůj příspěvek zahájil slovy "Po úmrtí Karla Schwarzenberga jsem využil příležitost mlčet a té se přidržím i nadále."
No vypadá to že to dopadlo jako s jeho veškerým politickým angažmá. Nevydrželo mu to ani pět minut. A to tam už teď přidal další kopnutíčko do KS.
K.S. byl jedním z rozdmýchávačů kyjevského nedemokratického majdanu, který vedl k občanské a následně ukrajinsko - ruské válce. Má tedy na rukou krev statisíců obětí na obou stranách konfliktu.
Limburský jsi komunista,nebo nacista?
Je to Stropnickeho názor, můj kůň Karel také nebyl. Nevím, o co to tak velevyznamneho se zasloužil o naši zem, prvně myslel na sebe... a s tím pohřbem, no nevim
Tak měl pohřeb a co jako ? Karel Gott tam měl taky pohřeb. Třeba to taky nebyl něčí kůň, ale nikdo nenutí nikoho se účastnit. Ale jsou příležitosti, kdy je vhodné mlčet. A Stropnický tuto příležitost promeškal.
Nejlepší je, jak svůj příspěvek na facebooku zahájil tím, že "Po úmrtí Karla Schwarzenberga jsem využil příležitost mlčet a té se přidržím i nadále".
No nějak mu to nevyšlo. Teď tam do něj navíc kope dál v dalším příspěvku. Je to prostě borec ten zkrachovalec, co žije dodnes za peníze maminky a daňových poplatníků.
Tenhle ten přiblblej smrad, který zatím v životě vůbec, ale vůbec nic nedokázal si nebude otírat svoji bu... hubu o člověka jako byl pán Schvarzenberg. Mám dojem, že by mu jeho táta mněl dát za tohle vyjádření pár přes hubu. Fuj, hnus.
Když už tak horlíte pro Schwarzenbergra, tak aspoň napište jeho jméno správně.
Tvl., již po shlédnutí autora příspěvku / pan Ovčáček /byl zvědav, jakou moudrost si přečtu. Autor nezklamal. Stropnického ovšem absolutně nemusím. Oba jsou " zvláštní " tvorové.
Říká se, že jablko nepadá daleko od stromu. Jasný produkt našeho školství a toho co asi slyšel doma. Nikdy jsem si nemyslel, že lidská anomálie může takto poznamenat mysl a chování člověka. Jedná se zcela bytostně rozpolcenou osobnost. Chvíli hledal štěstí u Zelených, nějaký čas zahříval židli v zastupitelstvu Prahy a v posledku, v tandemu s paní Maláčovou, hodlal zachránit ČSSD, stranu, které to po zásluze spočítali voliči ve volbách. Otírá se šlechtu, ale kdo postavil ten zámek v němž bydlí ?
Ještě by Mirďa mohl, pro pobavení pravicových čtenářů, přihodit story, jak byl správně politicky ukotven a sám dolézal, s kloboukem v podpaží, za komunisty, Za svého, velice krátkého předsedování KDU-ČSL, to se tehdá muset Josef Lux obracet v hrobě. A jak ho vyvedli zase jiní a rádi za jeho tvrdé ideové přesvědčení a taky se jim to nebylo nepříjemné. Nebo to až příště, až bude zase jiná doba a bude se to Mirkovi hodit?
Hlavně se toho bezpáteřního spratka nikdo na jeho "názor" neptal. Jen ukázal, že je naprosto bez vkusu a slušného vychování.
TV ráda přenáší pohřby, bych řekla....
Na královskou anglickou rodinu se člověk rád podívá, dozví se řadu informací o celé staré ceremonii a tradici .. U nás je to hlavně o přehlídce stars a taky se tam musí přidat nějaká pikatnost, např že nebyla pozvána ta jeho o generaci mladší přítelkyně atd.... Mimochodem to byla bokovka nebo byl v té době bez manželky?