1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Na fotce je patrné co si asi myslí o moudrech Stropnického.

8
Před 1 rokem

Nejlepší je, že ten (ne už tak ) mladý zlatý hoch svůj příspěvek zahájil slovy "Po úmrtí Karla Schwarzenberga jsem využil příležitost mlčet a té se přidržím i nadále."

No vypadá to že to dopadlo jako s jeho veškerým politickým angažmá. Nevydrželo mu to ani pět minut. A to tam už teď přidal další kopnutíčko do KS.

12
Před 1 rokem

K.S. byl jedním z rozdmýchávačů kyjevského nedemokratického majdanu, který vedl k občanské a následně ukrajinsko - ruské válce. Má tedy na rukou krev statisíců obětí na obou stranách konfliktu.

32
Před 1 rokem
Jaroslav Limburský

Limburský jsi komunista,nebo nacista?

7
Před 1 rokem

Je to Stropnickeho názor, můj kůň Karel také nebyl. Nevím, o co to tak velevyznamneho se zasloužil o naši zem, prvně myslel na sebe... a s tím pohřbem, no nevim

36
Před 1 rokem
Matula Jos

Tak měl pohřeb a co jako ? Karel Gott tam měl taky pohřeb. Třeba to taky nebyl něčí kůň, ale nikdo nenutí nikoho se účastnit. Ale jsou příležitosti, kdy je vhodné mlčet. A Stropnický tuto příležitost promeškal.

Nejlepší je, jak svůj příspěvek na facebooku zahájil tím, že "Po úmrtí Karla Schwarzenberga jsem využil příležitost mlčet a té se přidržím i nadále".

No nějak mu to nevyšlo. Teď tam do něj navíc kope dál v dalším příspěvku. Je to prostě borec ten zkrachovalec, co žije dodnes za peníze maminky a daňových poplatníků.

8
Před 1 rokem

Tenhle ten přiblblej smrad, který zatím v životě vůbec, ale vůbec nic nedokázal si nebude otírat svoji bu... hubu o člověka jako byl pán Schvarzenberg. Mám dojem, že by mu jeho táta mněl dát za tohle vyjádření pár přes hubu. Fuj, hnus.

4
Miroslav Michalov

Když už tak horlíte pro Schwarzenbergra, tak aspoň napište jeho jméno správně.

1
Před 1 rokem

Tvl., již po shlédnutí autora příspěvku / pan Ovčáček /byl zvědav, jakou moudrost si přečtu. Autor nezklamal. Stropnického ovšem absolutně nemusím. Oba jsou " zvláštní " tvorové.

3
Před 1 rokem

Říká se, že jablko nepadá daleko od stromu. Jasný produkt našeho školství a toho co asi slyšel doma. Nikdy jsem si nemyslel, že lidská anomálie může takto poznamenat mysl a chování člověka. Jedná se zcela bytostně rozpolcenou osobnost. Chvíli hledal štěstí u Zelených, nějaký čas zahříval židli v zastupitelstvu Prahy a v posledku, v tandemu s paní Maláčovou, hodlal zachránit ČSSD, stranu, které to po zásluze spočítali voliči ve volbách. Otírá se šlechtu, ale kdo postavil ten zámek v němž bydlí ?

10
Před 1 rokem

Ještě by Mirďa mohl, pro pobavení pravicových čtenářů, přihodit story, jak byl správně politicky ukotven a sám dolézal, s kloboukem v podpaží, za komunisty, Za svého, velice krátkého předsedování KDU-ČSL, to se tehdá muset Josef Lux obracet v hrobě. A jak ho vyvedli zase jiní a rádi za jeho tvrdé ideové přesvědčení a taky se jim to nebylo nepříjemné. Nebo to až příště, až bude zase jiná doba a bude se to Mirkovi hodit?

7
Před 1 rokem

Hlavně se toho bezpáteřního spratka nikdo na jeho "názor" neptal. Jen ukázal, že je naprosto bez vkusu a slušného vychování.

18
Před 1 rokem

TV ráda přenáší pohřby, bych řekla....

Na královskou anglickou rodinu se člověk rád podívá, dozví se řadu informací o celé staré ceremonii a tradici .. U nás je to hlavně o přehlídce stars a taky se tam musí přidat nějaká pikatnost, např že nebyla pozvána ta jeho o generaci mladší přítelkyně atd.... Mimochodem to byla bokovka nebo byl v té době bez manželky?

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt