A opět obdivovatelé Karla Schwarzenberga plivou urážky a vulgarity na člověka, který si v demokratické společnosti dovolil říct svůj nazor.
ANO, to je strašné plivat na pana Stropnického, takový politik a státník. U nás patří dlouhodobě mezi největší velikány. Jednou bude mít ve spodní části Václaváku taky sochu jako náš král
No a právě tohle zbožšťování běžného normálního politika pak vede k tomu, že proti němu vystupují lidé, kteří na něj mají opačný názor. Mimochodem, chcete Stropnickému toto právo mít svůj názor upřít nebo nechcete? No chcete, jste totalitáři.
Vrátil, aby podivně přišel k majetku, když by adoptovaný, po svém biologickém otci. Ale je to prý podle cizího práva.
Asi mu ten "majetek" hodně závidíš, co?!? No, je to vidět!
A s Ramlicí byl Karel naopak velice veleprogresivní a zaryl se navždy a nesmazatelně do našich srdcí, to musíte přece sluníčkáři férově uznat i vy , a proto čest jeho nezapomenutelné a do poslední možné chvíle alfasamčí památce!
V jedné knize jsem četl toto: "Je krutost vzteku, záplava hněvu..... Ale co je to proti zášti?
Pane z Osečan, je mi vás líto. Doufám, že budete velkým nikoli pouze výroky, ale stejně tak duchem a dokážete se také veřejně omluvit.
..a jako za co by se měl omlouvat? že není volič sTOP 0,00009? jinak to vyjádřil snad jasně, obyčejný člověk
Pamatuji ze školy, že český kníže byl Krok, ale o tomhle knížeti jsme se určitě neučili.Asi taky nemám české srdce, když ho neberu jako někoho, kdo hluboce zasáhl do českých dějin.
Chce to trošku opravit... Krok jistě nebyl český kníže....
O mrtvých jen dobře, ale kníže neudělal nic pozitivního pro českou republiku. Pouze jako modla prozápadních stran. Sobě vrátil majetek, přilepšil si s " Becherovkou" a dalšími prebendami, které mu byly našimi činiteli nabídnuty. Svým decentním vystupováním omámil i Kalouska.
Mladého Stropnického fakt nemusí a pana K.Schwarzenbergera jsem si vážil, ale v tomto má mladý pravdu.Používání šlechtických titulů bylo zakázáno a nikdo to doposud nezrušil
ty ho pan Schwarzengerg nepoužíval. To že ho tak lidé nazývali je jen důkazem jak si ho vážili. Bezpochyby měl šlechtický nadhled a chování na rozdíl od absolutní většiny našich politiků.
Já už bych toto tema uzavřel.Napsano a okomentovano bylo dosti, času také uběhlo dosti, tak už bylo dost te zlosti
Stropnický vyslovil nějakou myšlenku????? Váha jeho slov je úměrná významu jeho neosobnosti - jak smrdutý závan od septiku.
Řekl pravdu to je ten problém