1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

A opět obdivovatelé Karla Schwarzenberga plivou urážky a vulgarity na člověka, který si v demokratické společnosti dovolil říct svůj nazor.

37
Před 1 rokem
Marie Ahmetajová

ANO, to je strašné plivat na pana Stropnického, takový politik a státník. U nás patří dlouhodobě mezi největší velikány. Jednou bude mít ve spodní části Václaváku taky sochu jako náš král

5
Před 1 rokem

No a právě tohle zbožšťování běžného normálního politika pak vede k tomu, že proti němu vystupují lidé, kteří na něj mají opačný názor. Mimochodem, chcete Stropnickému toto právo mít svůj názor upřít nebo nechcete? No chcete, jste totalitáři.

13
Před 1 rokem

Vrátil, aby podivně přišel k majetku, když by adoptovaný, po svém biologickém otci. Ale je to prý podle cizího práva.

38
Před 1 rokem
Ron Rajský

Asi mu ten "majetek" hodně závidíš, co?!? No, je to vidět!

21
Před 1 rokem

A s Ramlicí byl Karel naopak velice veleprogresivní a zaryl se navždy a nesmazatelně do našich srdcí, to musíte přece sluníčkáři férově uznat i vy , a proto čest jeho nezapomenutelné a do poslední možné chvíle alfasamčí památce!

3
Před 1 rokem

V jedné knize jsem četl toto: "Je krutost vzteku, záplava hněvu..... Ale co je to proti zášti?

Pane z Osečan, je mi vás líto. Doufám, že budete velkým nikoli pouze výroky, ale stejně tak duchem a dokážete se také veřejně omluvit.

21
Před 1 rokem
Johannes Roman Titz

..a jako za co by se měl omlouvat? že není volič sTOP 0,00009? jinak to vyjádřil snad jasně, obyčejný člověk

30
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Pamatuji ze školy, že český kníže byl Krok, ale o tomhle knížeti jsme se určitě neučili.Asi taky nemám české srdce, když ho neberu jako někoho, kdo hluboce zasáhl do českých dějin.

1
Před 1 rokem
Anna Domanska

Chce to trošku opravit... Krok jistě nebyl český kníže....

Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

O mrtvých jen dobře, ale kníže neudělal nic pozitivního pro českou republiku. Pouze jako modla prozápadních stran. Sobě vrátil majetek, přilepšil si s " Becherovkou" a dalšími prebendami, které mu byly našimi činiteli nabídnuty. Svým decentním vystupováním omámil i Kalouska.

7
Před 1 rokem

Mladého Stropnického fakt nemusí a pana K.Schwarzenbergera jsem si vážil, ale v tomto má mladý pravdu.Používání šlechtických titulů bylo zakázáno a nikdo to doposud nezrušil

15
Před 1 rokem
Stepan Horak

ty ho pan Schwarzengerg nepoužíval. To že ho tak lidé nazývali je jen důkazem jak si ho vážili. Bezpochyby měl šlechtický nadhled a chování na rozdíl od absolutní většiny našich politiků.

10
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Já už bych toto tema uzavřel.Napsano a okomentovano bylo dosti, času také uběhlo dosti, tak už bylo dost te zlosti

3
Před 1 rokem

Stropnický vyslovil nějakou myšlenku????? Váha jeho slov je úměrná významu jeho neosobnosti - jak smrdutý závan od septiku.

18
Před 1 rokem
Ivo Mayerberg

Řekl pravdu to je ten problém

31
Zobrazit dalších 5 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt