1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Stropnický i s tou jakoby manželkou, nebo snad manželem zaleze do nory a ten jeho rýpavý ksicht nikde neukazuje.

Před 1 rokem

Možná pan Stropnický na svém zámku má zimu , asi by potřeboval více přihřát. A potom by mu mozek fungoval lépe.

4
Před 1 rokem
Jaroslav Muzika

Jaroslavem, ještě to tak. Ten už je přihřátý dost.

Před 1 rokem

Kníže mého srdce??😂😂😂😂jste trapní,mluvte za sebe ne zase za ostatní

23
Před 1 rokem
Rostislav Haladěj

Vźdyť mluví za sebe. Vy budete třeba mit skleské srdce až umře Babiš, nebo Okamura, ale autor článku to popsal jak to vidí on. To, že tam Stropnický dolejzal aby TOP09 vzala zelené do koalice je pravda ověřená z více zdrojů.

12
Před 1 rokem

Já jsem ho za jeho výroky měl rád, ale většina národa ho má stejně za člověka který za peníze chrapal ve sněmovně

10
Před 1 rokem

Důležité je se stoho nepotentočkovat nebyl to pánbůh ale člověk.

14
Před 1 rokem

jedno je jisté, Karel Havlíček Borovský, tento rakouský disident měl naprostou pravdu, bohužel změnil se úhel pohledu a lidi

2
Před 1 rokem

..každý má právo vyjádřit svůj názor, a nemusí být pohledem voliče útrpné sTOP 0,000009

18
Před 1 rokem
Jan Syrový

Co kdyby "každý" veřejně vyjádřil názor na tvoji matku, bylo by ti to příjemný? S Schwarzenbergem se rozloučila jeho rodina a kulturní člověk respektuje jejich pietu.

3
Před 1 rokem

"Knížetem českých srdcí" - prosím pěkně, který blbec na to přišel?

15
Před 1 rokem
Karel Jenšík

Jste ubožák. Nepochopil jste nic.

6
Před 1 rokem

Knížetem českých srdcí ? Trochu přehnané tvrzení. Ve svém okolí neznám nikoho kdo by to o svém srdci tvrdil. S panem Stropnickým souhlasím.

Před 1 rokem

Někteří lidé jsou na světě na h…o, že Stropnický …

4
Před 1 rokem
Petr Jurák

Nojo, takový např.šlechtic,že?? Já to také říkám.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt