Stropnický i s tou jakoby manželkou, nebo snad manželem zaleze do nory a ten jeho rýpavý ksicht nikde neukazuje.
Možná pan Stropnický na svém zámku má zimu , asi by potřeboval více přihřát. A potom by mu mozek fungoval lépe.
Jaroslavem, ještě to tak. Ten už je přihřátý dost.
Kníže mého srdce??😂😂😂😂jste trapní,mluvte za sebe ne zase za ostatní
Vźdyť mluví za sebe. Vy budete třeba mit skleské srdce až umře Babiš, nebo Okamura, ale autor článku to popsal jak to vidí on. To, že tam Stropnický dolejzal aby TOP09 vzala zelené do koalice je pravda ověřená z více zdrojů.
Já jsem ho za jeho výroky měl rád, ale většina národa ho má stejně za člověka který za peníze chrapal ve sněmovně
Důležité je se stoho nepotentočkovat nebyl to pánbůh ale člověk.
jedno je jisté, Karel Havlíček Borovský, tento rakouský disident měl naprostou pravdu, bohužel změnil se úhel pohledu a lidi
..každý má právo vyjádřit svůj názor, a nemusí být pohledem voliče útrpné sTOP 0,000009
Co kdyby "každý" veřejně vyjádřil názor na tvoji matku, bylo by ti to příjemný? S Schwarzenbergem se rozloučila jeho rodina a kulturní člověk respektuje jejich pietu.
"Knížetem českých srdcí" - prosím pěkně, který blbec na to přišel?
Jste ubožák. Nepochopil jste nic.
Knížetem českých srdcí ? Trochu přehnané tvrzení. Ve svém okolí neznám nikoho kdo by to o svém srdci tvrdil. S panem Stropnickým souhlasím.
Někteří lidé jsou na světě na h…o, že Stropnický …
Nojo, takový např.šlechtic,že?? Já to také říkám.