Autor by měl mluvit jen sám za sebe. Mého českého srdce knížetem rozhodně nebyl! Ale přeji jeho duši klid.
Koho zajima nejaka nula Stropnický a jeho názor, je to razmazlenej spratek kterej nikdy nic nedokazal....
Jak jste psali o Babišovi přivandrovalec který neumí ani českyBabiš dává on jen bral .
A co ta ramlice, ta ho měla namísto v srdci asi v rozkroku. Není Schwarz jako Schwanz. Goethe, to jsem Hochdeutch dal na frak.
Jen abychom se z toho chvalozpěvu nepo.Trochu skromnosti a umírněnosti by bylo vhodnější.
Mně nepřišlo, že by rodina to nepojala nějak umírněně. Naopak si tu zas mnozí stěžovali, že se distancovali a nevykecávali neustále v novinách či na sociálních sítích, že to je znak povýšenosti....
A media? Ale tak to už je posledních 15 let kapitola sama pro sebe. Vzpomeňte si když zemřel např. Karel Gott. To tu byly měsíce rozhovory pomalu s paní, co před 20 lety bydlela na stejném patře jako uklízečka, co před 15 lety uklízela u Karlových sousedů....
Pan Stropnický je ubožák, trapný, nevychovaný prominentní synáček.
Stropnický je ubožák,který nic neznamená,hraje si na zámeckého pána,ale na zámku může dělat pouze sluhu.
A to jsem si myslel, že Ovčáčka a jeho plky v životě neuslyším- ejhle, vyhodí se dveřmi a přileze oknem
Názory teplého Stropnického asi nic nezmění na zásluhách knížete, i když se vším souhlasit nemusím.
Tak jste lidem doma nabídli hry, aby nechtěli chleba, že, páni od novinek.