Proč ty strany vymýšlí takové přiblblé klipy. " Stačilo" by jen kultivovaně říct s čím do voleb jdou a basta. Tyhle klipy voliče spíš odrazují.
No to oni přece nemohou. To by je už nevolil nikdo.
Typický křesťan.Chamtivý,zlomyslný,pokrytecký. Pánbíčkář Pour exellence.😄
I to jméno se k němu hodí,protože strach ze smrti je hlavní deviza těchto rádobyduchovních šašků.
Vy jste si potřeboval odložit jedovatou slinu, aby vás v noci nepálila žáha?
A místo úlevy jste zde ze sebe udělal zlomyslného, pokryteckého šaška.
Mimochodem, vy se pořád to
"par excellence"
ne a ne naučit napsat, pane Braume.
Fandím Vám,pane Strach.Vzdyť co Pirát,to profesionální nýmand.Co pirát,to zloděj.Ještě jste jim měl poslat krásnou ukázku z Lotranda.A není toto práce 🙂?Tak to oni přece nemůžou, nechtějí, neumí ✊👍
Výborně, pane Strachu! Piráti jsou zfetovaná, neschopná a neúspěšná sebranka a jejich definitivní konec je již v dohlednu. Naštěstí!
Pan Strach? A co takhle Jirko! To je na stejné úrovni, kterou poskytuje ostatním!
Vykradači piráti, ani nejsou schopni udělat svoji kampaň😏
A ta facka od pana Stracha, ta sedla 🤣🤣🤣🤣
Musím podpořit pana Stracha ! mam rád jeho tvorbu a nedivím se že je naštvaný když mu parodují nějaký nýmandi jeho tvorbu !!!! ve volbách. je to směšné a co jsem viděl i velmi !!!!!!! trapné
Pana Stracha,branického rodáka mám rád a je mi i sympatický jeho přístup k Bohu
Co to je Bůh?
"Miki" už žije v době sdíleného vlastnictví - je prostě fakt "pokrokový". A nejvíc mě baví, že prý konzervativci nemůžou cenzurovat liberály...no baví....spíš to je k pláči v jaké to žijeme pokrytecké době, bez špetky sebereflexe. Nebo se pouze jedná o retardaci jednotlivců? Doufejme....
Fotka Jiřího Stracha mi připoměla, že když člověk něco umí a zná, tak se může i usmívat.
Blahopřeji Pirátům k volebnímu neúspěchu.
Jako tvůrce super, ale myslím, že tohle je spíš bouře ve sklenici vody a pan Strach z toho dělá aféru, div ne na autorská práva ne celé nebe..
Pan režisér Jiří Strach by hlavně měl přestat kouřit.