Hned se pozná správný katolík ....
---------
Ach, to byly časy, když jsme se nehádali s nevěřícími ....
.... a jednoduše jsme je upálili!
Jiří Strach je na rozdíl od Ferjencika člověk co něco dokázal a nemusel k tomu krást duševní vlastnictví a není arogantní. Ale to ten trouba od pirátů není schopen pochopit.
LOL, vůbec neukradl toto - zloděj křičí "chyťte zloděje"
Odkaz
Trapný volební klip. Ani se nedivím, že piráti ve volbách pohořeli...
Peklo je zdarma,ale za nebe se platí☝️😉
I když neuspěl, měl by pirát za porušení autorského zákona zaplatit vysokou pokutu
On má Strach autorská práva na nebe?
Tak to je docela pod úroveň, tímto se u mě pan Strach totálně odepsal. Už dlouho mi vadilo, jak do všeho cpal Bohdalovou, ale tohle je něco jiného. Jak by asi bylo jemu, kdyby kritika roznesla nějaký jeho film a do 15 minut od jejího zveřejnění mu někdo poslal výsměšný mail. Tomuhle se právě říká česká malost.
A nereagujte, prosím, na můj příspěvek tím, že jde o závist nebo že by se z toho Strach zhroutil, kdyby se o mém názoru na sebe dozvěděl. Díky.
Česká malost? V tom že brání svoje? Nebuďte trapná. Zavidíte
Piráti byli a jsou ze své podstaty zloději lupiči a nezřídka i vrazi. Tak co chcete od Ferjenčíka, pirát jako když vyšije. Na ty platí jen zvykové právo, pověsit na stěžeň, nebo protáhnout pod kýlem lodi
No jo, ale to se mělo udělat v roce 1989 s komunisty!
No jo, jít do koalice bylo jedno z nejhorších rozhodnutí, které kdy udělali. Měli nějaký směr a vědělo se kdo piráti tak nějak jsou. Teď jsou rozmočený v nějakém guláši názorů, kterým bude čím dál méně lidí rozumět.
Jo, měli bojovat proti korupci, byrokracii a Osa. Bohužel se hodně rychle zařadili.
Tak Ferjenčík je proti tomu, aby konzervativci cenzurovali liberály - ale liberálové můžou? Až ke krádeži ideového vlastnictví? Svěrák může - Strach ne? Kdo potlačuje svobodu slova víc než tahle vláda?
Dvojí metr funguje i v Česku.
Je smutné,že lidé za kterými nic není jsou schopni kritizovat a vysmívat se opravdovým umělcům jakym pan Strach je.Ferenčík né ježiš,ale parazit!