Taková to všehoschopná individua nebyla u koryt už mnoho let, díky všem co je volili...
Takováto všehoschopná individua jsou u koryt od té doby co koryta existují
Ten si vytřel zadek i s piráty , proto má pod palcem policii . To si začnou uvědomovat i ostatní z pětikoalice .
...to je pořád důležitých cest do vzdálených cílů, které přinesou naší zemi nečekané možnosti a obrovský rozlet po celém světě, hlavně každý předseda čehokoliv, každý ministr si sebou samozřejmě veze více než stohlavou delegaci "podnikatelů", kteří uzavírají samé výhodné smlouvy, memoranda, a přísliby do budoucna, zatím bez jakéhokoliv efektu, ale buďme rádi, že "nejsme jako oni" a přišla "Změna", jak hlásali před volbami... náš státní rozpocet utěšeně vzkvétá do mínusu a těch pár drobných v podobě stamilionů nestojí ani za řeč ...
ČR je země kde lítají pečení holuby sami do huby a kde se bude pěstovat rýže a jiné plodiny. Máme na to podmínky a proto potřebujeme mnoho expertů na jejich pěstování.
Vždyť jeho milovaný hit je Já já já jenom já...
Bratrstvo kočičí pracky má plnou hubu šetření a sami si za svoje výlety utrácejí statisíce
Tak proto snad do politiky jdou. Prachy,výlety, dobré jídlo a sluhy co jim rádi posluhují. Snad opravdu už nikdo nevěří že jdou sloužit státu a lidem.
Nic z toho co píšete, se jsem na bilboardech nespatřil. Stačilo mi ujíštění "Víme, jak na to!". Příslib naprosto pravdivý.
ale on přeci nemůže jezdit po českých městech tam by dostal všude přes hubu v africe ho naprosto neznají
Tak do toho Jiříku!
Někdo ti brání, abys to udělal?
Jo, to bys ale musel mít odvahu.
Kecat, to jo.
Hrdino.
Je to von. TEN Jirka Ovčáček. Já myslel, že už umřel, jak jsem o něm dlouho neslyšel.
Tak jsem se přesvědčil, že se ho zas tak snadno nezbavíme a jdu ho dál ignorovat. Jeho články a přiblblé komentáře, i články o něm.
...kdyby pod článkem byl podepsán "Pepek Vyskoč" tak to bude nejchytřejší komentář...
Jednou by příležitostně mohlo vracející se letadlo vypustit nejen palivo , ale i některé pasažéry. Ulehčilo by se nejen letadlu.
Tak jako se prezident Zeman jezdil učit do Číny, tahle parta odborníků potřebovala "nasávat" ekonomické novinky po celém světě. Patrně nasávala málo nebo si potřebuje ještě více zacestovat. Na státní kase se projevilo zatím jen to cestování.
Ještě zapomněli jet k tučňákům. Jen marně přemýšlím čím by nás obohatili oni.🤣🤣🤣🤣🤣