1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Neexistuje žádný záznam takovýchto proroctví...Zajímalo by mne kde jste na to přišli:jako že kámoš to slyšel v hospodě od jednoho ,a ten?Ten to slyšel na plovárně,a tam?Tam to někdo slyšel v autobusu...Atd,atd ,atd...Aby se nemusela vymýšlet různá nějakáý proroctví ,a uvádět je do záměrně do povědomí lidí ,je třeba najít zdroj,takových informací ,např:Tady jsou "předpovědi " Vangy,z jejího seznamu,které napsala tehdy a tehdy, tam a tam.Osobně je zapisoval/a -syn.dcera,tchýně,děda,starosta obce.....Tento seznam je uložen a k dispozici .....Kdo nevěří ,že tak to má být=přidám ještě její další-Válka se potáhne ještě několik let,utne ji až pomoc z východu,lidi se obrátí proti manipulaci kolonionálních imperátoru z poza moře a odvrátí od jejich filozofie ,V Evropě zavládne klid a započne nová éra suverenních státu ,které budou spolupracovat,na uplném vymýcení drog,korupce a nadřazenosti nadnárodních skupin a mafie..Tož tedy tak..

Před 2 měsíci

V roce 2011 nebo 12 předpověděla 3 světovou válku a v roce 2014 až 16 mělo lidstvo začít vymírat na rakovinu kůže z té války. Je to jako horoskop. Vždy si v něm člověk něco, co na něj platí najde.

4
Před 2 měsíciUpraveno

Baba Vanga i minulý rok prý předpovědela zkázu, atentát na Putina, 3 světovou válku s velkým destruktivním dopadem, útok na kybernetiku a všechno možné hrozné. Taky nalezení léčby na rakovinu... A prd. Nic z toho jaksi nevyšlo, popřípadně to nebylo o nic horší než v předchozích roce. Tak má pocit, že někdo si tyto předpovědi cucá s prstu podle aktuálního stavu, aby vytvořil další senzaci, no a další fake bulváry to kopírují o sto šest, aby se na té senzaci taky svezli.

2
Před 2 měsíci

Je vidět, že lidi mají ještě pořád smysl pro humor..... což je super..........ale v tomto případě veselému lidstvu velmi brzo sklapne......i bez předpovědí Vangy musí každý rozumný člověk sám vidět, že tohle a ještě horší věci se stanou......😥 máme smůlu, že se toho bohužel dočkáme 😥

4
Před 2 měsíci

Tyhle rádoby předpovědi si každý autor upravuje podle sebe, aby lépe zapadly do jeho smýšleného článku. Jednou je to Nostradamus, jindy baba Vanga nebo Sibyla , či Edgar Casey. Máme z čeho vybírat. Ale obrázek si musí udělat každý soudný člověk sám. Cesty k získání popularity a lajků, jsou holt nevyzpytatelné.

1
Před 2 měsíci

Mně to připadá jako "jedna paní povídala". U nás byl sedlák, který dokázal přesně předpovídat počasí. Ráno vyšel před dům a řekl: "Bude!". Když bylo hezky, navečer to upřesnil slovy: "Já říkal, že bude hezky!", no a při špatném počasí dodal: "Já říkal, že bude pršet!". Takže asi tolik k těm Vangám a Nostradámům.

5
Před 2 měsíci

Nostradamus psal v šifrách, nikde jsem nečetl, že by to někdo dokázal rozluštit. Navíc různě se dá vykládat i jasně napsaný text.

Odvolávat se na Nostradama je čilá spekulace, podobný to bude i s tou babou.

10
Před 2 měsíci

Na Babu Vargu se nevymlouvejme. Budeme se mít jen tak, jak sami dovolíme, aby s námi někdo manipuloval. Pětibába není vrchol světa.

21
Před 2 měsíci

mám dojem že od dob kdy se každý začátek roku píše o tomto tedy Baba Vanga věštila pro rok 20xx jsme už 31x ve světové válce 58x nastal konec světa 5352x došlo k vyhubení většiny lidstva atd

3
Před 2 měsíci

Kecy v kleci, každý rok jsou záplavy,hurikány,zemětřesení,výbuchy sopek aj.,na každý rok něco předpovídala a je tu pořád dokola,zas nemáto o ničem jiném psát?No jasně covid-19 skončil,Ukrajina je nezáživná,tak zase tyhle nesmysly🤮

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt