baba Vanga,neuměla psát😁,ty co se okolo ní motali si vždycky něco vmysleli podle situace😊...ted to je to stejné,vždycky podle toho co se děje,se najednou objeví předpověď😂
Ona ani nemohla, byla slepá... a ty idiotské předpovědi třicet let po její smrti , těm má někdo věřit?
😄 😄 není o čem psát? Nedávno Notrdamus a já se v duchu ptal, kdy se nám tu objeví i baba.. a je tu 🙂 nečtu ten článek. Spíše reakce. Zajímavé :D
Jeden věštec kdysi řekl jednomu vojevůdci. Překročíš Rubikon a zničíš velkou říši , ale neřekl že tu jeho. Tak se to má s věštěním. Dá se vyložit různě jak se komu hodí.
Podrobněji také v článku (viz. odkaz)
Odkaz
Jsem taky věštec -budu muset chodit do práce abych přežil páč mám bílou pleť v noci bude tma a v létě teplo a nic z toho mě nebude bavit
Proč teda předpovídala až do roku 5057. Když má letos lidstvo zaniknout. Pisálci asi potřebují senzaci a Seznam peníze z reklam.
Tak nevím, Baba Vanga předpovídá samé katastrofy a Fiala ráj na zemi, když ho znovu zvolíme.
Bude konec světa a Rusko upevní svoji geopolitickou pozici.To jsou ale hovadiny.
Neblbněte lidi nějakou bábou !!!
Chudák babča, pořád si ji bere někdo do úst, aby mohl plodit slaboduché ptákoviny a prezentovat je do veřejného prostoru.