1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

baba Vanga,neuměla psát😁,ty co se okolo ní motali si vždycky něco vmysleli podle situace😊...ted to je to stejné,vždycky podle toho co se děje,se najednou objeví předpověď😂

2
Před 2 měsíci
Michal Kuda

Ona ani nemohla, byla slepá... a ty idiotské předpovědi třicet let po její smrti , těm má někdo věřit?

1
Před 2 měsíci

😄 😄 není o čem psát? Nedávno Notrdamus a já se v duchu ptal, kdy se nám tu objeví i baba.. a je tu 🙂 nečtu ten článek. Spíše reakce. Zajímavé :D

Před 2 měsíci

Jeden věštec kdysi řekl jednomu vojevůdci. Překročíš Rubikon a zničíš velkou říši , ale neřekl že tu jeho. Tak se to má s věštěním. Dá se vyložit různě jak se komu hodí.

1
Před 2 měsíciUpraveno

Podrobněji také v článku (viz. odkaz)

Odkaz

1
Před 2 měsíci

Jsem taky věštec -budu muset chodit do práce abych přežil páč mám bílou pleť v noci bude tma a v létě teplo a nic z toho mě nebude bavit

7
Před 2 měsíci

Proč teda předpovídala až do roku 5057. Když má letos lidstvo zaniknout. Pisálci asi potřebují senzaci a Seznam peníze z reklam.

2
Před 2 měsíci

Tak nevím, Baba Vanga předpovídá samé katastrofy a Fiala ráj na zemi, když ho znovu zvolíme.

4
Před 2 měsíci

Bude konec světa a Rusko upevní svoji geopolitickou pozici.To jsou ale hovadiny.

Před 2 měsíci

Neblbněte lidi nějakou bábou !!!

2
Před 2 měsíci

Chudák babča, pořád si ji bere někdo do úst, aby mohl plodit slaboduché ptákoviny a prezentovat je do veřejného prostoru.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt