A neříkala ta baba taky, že Putin zemře loni? Tož tak k jejím “schopnostem”. 😉
Ona nikdy neřekla jména ani co se přesně stane, vždy je to jen výklad něčeho co se dá vysvětlit tak i tak. To v mediích je vždy jen samotná úprava autora nebo kde to autor zkopíroval ..........
Niky ani tak nejde o to co je v článku, spíše jde o čtenost - tudíž je jedno zda je to pravda či ne, hlavně že si to čtenář otevře a reaguje - autor je pak hodnocen za čtenost, ne až tak za obsah ......
Takto vznikají články a fámy mezi lidmi
Nám stačí Babiš, nestrašte nás ještě nějakou babou.
Mně zase nuttela jménem Fiala
Tento rok nastane ta nejhorší katastrofa : Náš nejlepší, geniální premiér Fiala projede volby.
No, doufejme, pokud jde o naše politiky nemůže mne překvapit ani kdyby se dal s Babišem dohromady,prachy nesmrdí a moc opájí a korumpuje.
Už zase strašíte s tou starou čarodějnicí. Běžte s těmito zhůvěřilými výmysly a nesmysly někam, nejlépe tak kam slunce nesvítí a vytírá se to tam toaletním papírem.
Zde máte jeden nesmysl 🙂
Odkaz
Podívejte se na bláboly z minulých let.
Nedá se to vzít ani jako zábava.
Jsou skutečně bláboly z ústavu pro duševně postižené.
Je to tak, pobavila mě minulá předpověď, kde prý předpověděla, že nás zničí AI. Ženská, která počítač ani neviděla haha.
Mě by jenom zajímalo, proč si baba dala tolik práce předpovídat až do roku 5059, když letos lidstvo zanikne?
To samé napadlo mne ,lidstvo letos zanikne ,tak kdo tu bude do roku 5059 ?
Raději věřím lidem, kteří něco dokážou nebo naopak nedokážou ovlivnit, protože nechtějí. A ne jakési babě. Takovým a nejen jí, pokud něcu vyjde - SENZACE, pokud něco nevyjde - TICHO PO PĚŠINĚ. A to není fér. Kdo někdykomentoval bez zaujetí to, co jí nevyšlo?
Předpovídá zánik lidstva a zároveň má vize do roku 5079, bezva.
Baba předpovídá konflikt, Nostradamus zase konec konfliktu,tak teď babo rad...
...to bude v pohodě, do inaugurace zbývá pár dní a ti dva, tedy Trump a Musk, vyvrátí všechny předpovědi babičky Vangy. No a na konci ledna začíná ráj na zemi... věčný mír, láska, prostě tak, jak to umí jen Američané...po celém světě...