1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

A neříkala ta baba taky, že Putin zemře loni? Tož tak k jejím “schopnostem”. 😉

92
Před 2 měsíciUpraveno
Pavel Kovář

Ona nikdy neřekla jména ani co se přesně stane, vždy je to jen výklad něčeho co se dá vysvětlit tak i tak. To v mediích je vždy jen samotná úprava autora nebo kde to autor zkopíroval ..........

Niky ani tak nejde o to co je v článku, spíše jde o čtenost - tudíž je jedno zda je to pravda či ne, hlavně že si to čtenář otevře a reaguje - autor je pak hodnocen za čtenost, ne až tak za obsah ......

Takto vznikají články a fámy mezi lidmi

102
Před 2 měsíci

Nám stačí Babiš, nestrašte nás ještě nějakou babou.

96
Před 2 měsíci
Libor Filák

Mně zase nuttela jménem Fiala

121
Před 2 měsíci

Tento rok nastane ta nejhorší katastrofa : Náš nejlepší, geniální premiér Fiala projede volby.

115
Před 2 měsíci
Jakub Veleba

No, doufejme, pokud jde o naše politiky nemůže mne překvapit ani kdyby se dal s Babišem dohromady,prachy nesmrdí a moc opájí a korumpuje.

28
Před 2 měsíci

Už zase strašíte s tou starou čarodějnicí. Běžte s těmito zhůvěřilými výmysly a nesmysly někam, nejlépe tak kam slunce nesvítí a vytírá se to tam toaletním papírem.

106
Před 2 měsíci
Tomáš Staněk

Zde máte jeden nesmysl 🙂

Odkaz

2
Před 2 měsíci

Podívejte se na bláboly z minulých let.

Nedá se to vzít ani jako zábava.

Jsou skutečně bláboly z ústavu pro duševně postižené.

91
Před 2 měsíci
Miroslav Lehovič

Je to tak, pobavila mě minulá předpověď, kde prý předpověděla, že nás zničí AI. Ženská, která počítač ani neviděla haha.

45
Zobrazit dalších 20 reakcí
Před 2 měsíciUpraveno

Mě by jenom zajímalo, proč si baba dala tolik práce předpovídat až do roku 5059, když letos lidstvo zanikne?

55
Před 2 měsíci
Stanislav Jirmář

To samé napadlo mne ,lidstvo letos zanikne ,tak kdo tu bude do roku 5059 ?

21
Před 2 měsíci

Raději věřím lidem, kteří něco dokážou nebo naopak nedokážou ovlivnit, protože nechtějí. A ne jakési babě. Takovým a nejen jí, pokud něcu vyjde - SENZACE, pokud něco nevyjde - TICHO PO PĚŠINĚ. A to není fér. Kdo někdykomentoval bez zaujetí to, co jí nevyšlo?

7
Před 1 měsícem

Předpovídá zánik lidstva a zároveň má vize do roku 5079, bezva.

Před 2 měsíci

Baba předpovídá konflikt, Nostradamus zase konec konfliktu,tak teď babo rad...

11
Před 2 měsíci

...to bude v pohodě, do inaugurace zbývá pár dní a ti dva, tedy Trump a Musk, vyvrátí všechny předpovědi babičky Vangy. No a na konci ledna začíná ráj na zemi... věčný mír, láska, prostě tak, jak to umí jen Američané...po celém světě...

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt