Pan Chlopčík mně moc chybí, jeho humor, pohotovost, trefné hodnocení, nebál se , byť slušně, pojmenovat věci pravým jménem.Pan Tománek je jako pětkrát vyvařený čaj, bez chutě, bez vtipu, nezáživný.Určitě to je slušný člověk, ale to je asi tak všechno, není šoumen jako Chlopčík a o tom ta soutěž přece je..Škoda, pro mě ztratila na přitažlivosti.
Je to škoda.Ne všechny inovace jsou ku prospěchu věci.Jinak i na kostýmech se velice setrilo.
Pořad mám moc ráda, ale neúčast pana Chlopcika je velká ztráta. Pořad hodně ztrácí a i já nejsem už tak na sledování natesena. Pan Zdeněk byl jistota, byl to jeden ze základních pilířů a hlavně byl pro diváky vtipný, energický, objektivně hodnotící, občas až roztomilý, zkrátka svůj. A pořadu a hlavne nám divákům opravdu neskutečně chybí. Vidím to jako obrovskou chybu těch, kteří o tom rozhodovali. A možná se to odrazí i na sledovanosti.
Argument televize, že tam byl dlouho neobstojí, Tereza a Marek tam jsou také dlouho a nevadí to.
Věnuje se tanečním kurzům v Ostravě, nebo někde u Ostravy… a prý velice úspěšně. V sobotu bývají prodloužené, atd.
Zdeněk Chlopčík je nejlepší, a to se u nás neodpouští. Navíc měl tu drzost říct si o vyšší honorář, a přitom je to senior, co by se měl spokojit s důchodem, jak je u nás zvykem. Ale to on ne! Zdeněk je unikát a "hříčka přírody" v tom nejlepším smyslu slova onoho. "Případ zavrženého Chlopčíka" je dalším z řady důkazů přetrvávajícího bolševického myšlení ve společnosti a tuposti vrchního velení České televize.
Tanci a technice provedení rozumí. O tom žádná...tak to do poroty můžou dát rovnou Jů a Hele.
Pan Chlopčík byl velmi dobrý kritik, dokázal vypíchnout vše podstatné, zhodnotit tak, aby tanečníci věděli, co zdokonalit, co bylo naopak skvělé. Jeho názory měly vysokou odbornost i showbyznysovou šťávu. Toto nikdo nenahradí. A je velká hloupost takového člověka nezaplatil a vyřadit. Škoda pro diváky. Ale tak to chodí světem.
Pan Tománek je slušný člověk, já se ale názorově shodla téměř vždy s panem Chlopčíkem, s panem Tománkem tak často ne. Mrzí mne to. Pořad milujeme z mnoha důvodů, mimo jiné díky naprosto úžasné práci dvojce Kostková, Eben , ale Chlopčík bude chybět strašně chybět.
Tománek mi nesedí, postrádám pana Chlopčíka, odborníka a příjemného člověka. S ním mělo StarDance větší šťávu.
Když se lidi chtějí dohodnout tak to většinou jde. Ale pokud nějaká kreativní ředitelka si chtěla honit svoje ego tak to samozřejmě nejde.
Jak vy všechno víte? (i když nevíte!)
Říká se, že každý je nahraditelný, ale pan Tománek nemá ten šmrc a vtip. Na druhou stranu je nějaký rozpočet a když někomu přidáte tak musíte někomu ubrat. Ze svého by jste mu honorář nikdo neplatil. Pan Chlopčík zná svoji cenu, může si dovolit odmítnout a trávit čas doma se svojí rodinou. Děkuji mu za dobrou show v předchozích letech a popřeji mu pevné zdraví.
K paní producentce : Od dob, kdy Féničané vymysleli peníze, mi nemusíte za práci děkovat !!! Pan Tománek je slabý odvar čajíčku proti panu Chlopčíkovi !!! Asi mu předem poděkovali, nebo nemají peníze, nebo to Tománek vzal jen tak v rámci dobrých vztahů s paní producentkou....Také mám dojem, že se všude jen šetřilo, ale na barvách zejména růžové, lososové, fialkové a dalších podobnmých odstínech, které byly všude i v titulcích se naopak velmi nešetřilo, třeba to nejvyššímu novému vedení ČT velmi konvenovalo.