1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Lukáš Polert je moje generace. Jsem jen o rok mladš, takže vím o celé jeho kariéře. Je lékařem, kterému bych dokázala věřit (bych, protože ho díky Bohu zatím nepotřebuji a přes všechnu přízeň věřím, že to tak zůstane 🙂!). Jsem zdravotní sestra a tak o tomto prostředí něco vím. Pan Dr. Lukáš Polert si nikdy na nic nehrál. Vždy říkal své názory a stál si za nimi. Ví své a má to v hlavě i v srdci v pořádku. Je to velmi schopný a zároveň lidský a silný člověk. Velmi si ho vážím. A přeji nám všem, aby takových lidí, kteří jdou do konfrontace a řeknou své a ví, bylo víc a víc!

25
Před 2 roky

Tohle je doktor ,kteryhi o pandemii kubek ,konvalinka,a další lúza málem odrovnali za jeho názor ,soud skoro všechny opatření uznal jako nezakony a nikdo neni potrestanej,faltýnci.prymulove,nejedly,kubek konvalinka a dalši chátra,jediný ktery se dočkal zúčtování za vsechny jeho podvody v politice se dočkal tvrdík

5
Před 2 roky
Detik Bohumir

Prosím o vysvětlení toho hle blábolu

7
Před 2 roky

Zo jev sikulka ten zomas in jen tak dal hodne uspechu a zdravi preje liberec ❤️🙋🤓cely zivot vam fandim a sleduji..p.🤫🦅🏆🥇

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt