1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Ptát se Kalouska, který je etalonem korupce? To jako vážně? Proč ten jeho xicht furt někdo vytahuje, když už skončil?

123
Před 2 roky

Zajímalo by mě kolik p.Zelenskyj na tuto válku přispěl ze svých příjmů.Stále něco ne žádá,ale chce po všech zemích,tak by mě zajímalo jak se na tom podílí on.

58
Před 2 roky

Ale, ale, copak to leze na světlo? To nebude dobrý. Stačí jeden článek a spusta lidí přehodnotí svůj postoj. Jo, media jsou mocná.

102

Poznámka k panu Kalouskovi.Jak se odvazuje mluvit v souvislosti s majetkem o morálce. Celý národ ví, jak ke svému majetku přišel. V parlamentu měl přezdívku "kradousek"a bylo to veřejně známé.

37
Před 1 rokem
Jaromíra Pavlovicova

Já do teďka říkám Kradousek

Před 2 roky

Rusko se pokusí Zelenského zlikvidovat každopádně. A to až po uzavření míru či příměří, kdy nastane zdánlivé uvolnění. Zelensky už nebude nikdy zcela klidě spát. Ani jeho rodina. Rusko je nejjedovatější had na větě. Kolik už otrávili svých bývalých zaměstanců, a to přímo na západě? Všichni to vědí a Rusko ví, že to všichni vědí, ale stačí říct "my to nebyli". Nikdo stejně neudělá nic. Nikdo nepůjde odseknout hlavu hada. I když by to šlo.

53

Kolik on sám a ostatní ukrajinští oligarchové věnovali jako pomoc svým lidem?

150
Před 2 roky
Helena Pavlíčková

Vime akorat to, ze nez zacala valka (o ktere vsichni tvrdili, ze nebude) byli prvni, kdo opoustel Ukrajinu.

30
Před 2 roky

A bude ještě bohatší o to co mu nasypali a ještě nasypali.🤮

34
Před 2 roky
Jaroslav Medek

Někdo v této válce nasypal něco někomu konkrétnímu?

11
Před 2 roky

...O korupci a morálce promluvil Miroslav Kalousek...

A já bloud myslel, že promluvil o své morálce...

A ještě zapomněl ve své péči o morálce druhých zmínit, jak morálně všichni ti miliardáři a VIP ke svým majetkům přišli !!!

34

No on zbohatl a tady lidi zchudnou. Díky naší vládě, že to už přehání.

99
Před 2 roky

Tak tady to máme! Pěkný zbohatlík! A ty jeho ovce mu to papají plnými doušky! Hamouní dolárky a potom potichu zmizí? Ani náhodou trest ho nemine! Otázka času ale ať to dlouho netrvá! Už teď je pozdě!

24
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt