Jak může Kalousek mluvit o morálce a čestnosti !🤔 Za Kalouska bylo stejně bídně, jako teď.😖😖😖
Jak bylo za Kalouska bídně? Pro mne je stále skvěle od listopadu 89.
Pan Kalousek- velký kritik trafik pro politiky j- ednu výbornou ve VZP přijal. A tak morálka, které má plná ústa, dostala pres hubu.
Také mne udivuje, že se v článku ptají na názor zrovna Kalouska. To je ten pravý "kozel zahradníkem", vždyť on za to má už i přezdívku Kraďousek.
O korupci a morálce promluvil M. Kalousek... to je nadpis o sebereflexi? V poslední době je hodně pokusů o zmrtvýchvstání. Naštěstí to poslední bylo l.p.33.
proboha čtete tady přitroublej proruskej plátek.
hodnota informací nula.
s komentářem pana Kalouska bych neřekla, že jde o proruský plátek
,,Podle investigativního serveru Slidstvo.info Zelenskyj ve svém majetkovém přiznání zapomněl na patnáctipokojovou vilu na italském pobřeží ve Forte dei Marmi, kterou měl zakoupit přes společnost San Tommaso SRL. Zelenskyj se nikdy k existenci toskánské nemovitosti nevyjádřil."
Bodejť by se vyjadřoval. Bude toho i více.
Skutečně zajímavý člověk: herec-komik, z této doby obíhá několik šotů - téměř nahý břišní tanečník, až hanebné produkce. Nyní prý příklad hrdinství, spíše objížděč celého světa, žebrající všude kam přijde. President bez mandátu.
A co vy měl dělat?
Překvapivě zase vyplouvá pravda( ne ještě všechna) na povrch.
tak už víte Ukrajinci za co bojujete
To asi nevědí Ukrajina je rozprodaná jako Česko za potištěný papír nějakýma dolary jim nepatří ani ta půda.
Pan redaktor Šťastna - komentátor bulváru si vyblinkal obsah záští, fakta použil tendenčně, aby ovlivnil názor čtenářů. Pane redaktore, až budete novinářem v seriózním deníku, nastudujete si fakta bez vytržení z kontextu, budete nestranný, tak si od vás možná něco přečtu. Vraťte se raději na svou bulvární parketu. Takto jste u mě skončil.
Co je to astronomický majetek? Před tím,než se stal prezidentem,tak podnikal.Určitě ale nemá majetek jako oligarchové nebo Putin.
Přečtěte si pořádně celý článek..
je stejný lapka jako ostatní politici. Jen lidí díky válce z něho udělali hrdinů a přitom je to obyčejný zlo..j