1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Volodymyr nelže, Volodymir žádný majetek přece nemá! Krom toho svetru, co mu osobně z lásky ušila inteligentní krasavica M. P. A.

14
Před 2 roky

Nějak v tom článku chybí poznámka, že pan Zelenský získal svůj majetek jako úspěšná televizní hvězda s obrovskými příjmy - nikoliv v relativně krátkém období, kdy je prezidentem :-)

19
Před 2 roky
Karel Vaněk

Možná tu taky chybí poznámky, že když mají ukrajinští oligarchové takové majetky a jejich prezident taky proč, když jim tak moc jde o jejich zemi tento majetek neinvestují do její záchrany, ale dál drží množství nemovitostí, které ani nemaj šanci obývat a proč kupují pozemky a vily v Africe místo toho, aby pomáhal své zemi. Proč pan Zelensky sedí na astronomickém majetku, a potřebuje pomoc od takového trpaslíka jako je naše země, a nepřidá do toho ten svůj majetek? Obyčejní lidé přichází o to nejcenější co mají, o své životy a on sedí na takovém majetku. I kdyby ho rozpůlil, tak několik jeho dalších generací nebude muset ani hnout a ani by to nepocítil.

7
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Tak nám to Mirek vysvětlil. Vladimír Vladimírovič, nebo Volodymyr - oba "stejní darebáci " 🙃

62

Majetky opravdu nejsou na pořadu dne. Kdyby někdo udělal inventuru majetku Putina, tak by zdejším rusofilům klesla čelist....

53
Před 2 roky
Václav Čechtický

Ale my to víme,ale on nedělá ze sebe HRDINU a věřte,že mě čelist z toho nespadne.

13
Před 2 roky

O korupci a morálce promluvil Kalousek,tak jsem si myslel,že se konečně přiznal,ale to jsem se teda spletl.

31

Je smutné,že o morálce mluví Kalousek.Holt paměť tomuto národu chybí.

36
Před 2 roky
Miroslav Dvořáček

Tomuto národu paměň naštěstí ještě nechybí, ale panu Kalouskovi chybí stud.

1
Před 2 roky

Je to parchant, ale n á š .

34
Před 2 roky
Stanislav Novák

Zajímavé, u Babise by se podobné chování neodpustilo. Když dva dělají totéž neni to totéž ? Nebo kdo chce psa bít hůl si vždycky najde ?

85

Tady se Kalousek předvádí,kdo je větším hadem.......Jinak věřím,že jeho informace jsou pravdivé.

33
Před 2 roky

Byl jednou jeden úředník na MO, říkalo se o něm: "Krade, ani nedrží poledne."

38
Před 2 roky

Hlavně že vynadal Němčourům, že jsou na prachy.

68
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt