Jak může být mladá, když už má dávno po sezóně ! A "pohledná"..?..tak, to už je s tou její pohledností, hodně přehnané !
mladá a pohlední tak mám asi fotku někoho jiného na fotce kterou mám je strhaná stará ženská před důchodem
A ještě jste pozapoměli připsat důležitou vlastnost , že má veliký talent a obchodního ducha při prodeji! Nebo novináři lhali?
Jestli je to pravda,jak je možné,že není nikde psáno,jaký trest dostala.To ji potrestali tak vysokou funkcí?
Ta fotka po běhu je katastrofální, to musí v Bruselu padat na zadek, jaké jsou u nás mladé a pohledné
Sure😀👍🙋
Stejně jako Leyenova tak i tahle “krasavice”odváli tam kde nebude tolik na očích,aby lidi neoslepli z její krásy!🙈
👍
Nechápu, proč ji pořád řešíte. Je to člověk, který měl problém se zákonem a teď nás representuje v unii. Proč jí pořád řešíte?
Když měla problém se zákonem,jak je možné,že se dostala tak daleko?Jiný by už měl trest natvrdo,nebo byl vláčen po soudech.To mi nejde do hlavy.Vždyť se jedná o podvod.
Je to hloupé, je to ošklivé, co je to? Správná odpověď je v titulku!
Vidím ženu jejíž tvář odpovídá věku i starostem s nevyvedeným synkem
No tak pohledná rozhodně není, vypadá mnohem strarší než je a s tím mládím to také není až taková hitparáda.
👍🙋
Fuj, takhle mě v neděli vyděsit.