1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Jak může být mladá, když už má dávno po sezóně ! A "pohledná"..?..tak, to už je s tou její pohledností, hodně přehnané !

2
Před 4 měsíci

mladá a pohlední tak mám asi fotku někoho jiného na fotce kterou mám je strhaná stará ženská před důchodem

10
Před 4 měsíci

A ještě jste pozapoměli připsat důležitou vlastnost , že má veliký talent a obchodního ducha při prodeji! Nebo novináři lhali?

12
Před 3 měsíci
Jiří Sokola

Jestli je to pravda,jak je možné,že není nikde psáno,jaký trest dostala.To ji potrestali tak vysokou funkcí?

Před 4 měsíci

Ta fotka po běhu je katastrofální, to musí v Bruselu padat na zadek, jaké jsou u nás mladé a pohledné

9
Před 4 měsíci
Dana Janele

Sure😀👍🙋

Před 4 měsíci

Stejně jako Leyenova tak i tahle “krasavice”odváli tam kde nebude tolik na očích,aby lidi neoslepli z její krásy!🙈

9
Před 4 měsíci
Jolana Vítová

👍

Před 4 měsíci

Nechápu, proč ji pořád řešíte. Je to člověk, který měl problém se zákonem a teď nás representuje v unii. Proč jí pořád řešíte?

3
Před 3 měsíci
Jiří Janoušek

Když měla problém se zákonem,jak je možné,že se dostala tak daleko?Jiný by už měl trest natvrdo,nebo byl vláčen po soudech.To mi nejde do hlavy.Vždyť se jedná o podvod.

Před 4 měsíci

Je to hloupé, je to ošklivé, co je to? Správná odpověď je v titulku!

4
Před 4 měsíci

Vidím ženu jejíž tvář odpovídá věku i starostem s nevyvedeným synkem

49
Před 4 měsíci

No tak pohledná rozhodně není, vypadá mnohem strarší než je a s tím mládím to také není až taková hitparáda.

5
Před 4 měsíci
Alena Tříšková

👍🙋

2
Před 4 měsíci

Fuj, takhle mě v neděli vyděsit.

39
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt