1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Velmi rozumný názor. Stojíme před osudovou křižovatkou. Buďto konečně odmítneme žít ve svěrací kazajce zdravotnického totalitarismu a vykážeme hygieniky a epidemiology tam, kam opravdu patří... tedy do pozadí, kde můžou sem tam před něčím varovat a doporučovat a nebo je necháme u moci a dovolíme, aby naše životy zcela podřídili zdravotnickým rizikům, které oni záměrně hrubě přeceňují...

Je to opravdu jen na nás...

82
Před 3 roky
Ondrej Lohnickij

Co to meles on te nekdo nuti nosit rousku atd? Jdi se lecit 😂

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Hluboká poklona a díky panu Tománkovi za skvěle formulované názory a za to co dělá. Nechápu, že pravý důvod spuštění coronavirového teroru spousta lidí pořád neprokoukla a věří té zdravotnické mafii. Vždyť je to tak průhledné a evidentní. Bohužel, poslušnost oveček nás všechny přivede do nesvobody a temné budoucnosti.

66
Před 3 roky
Dagmar Vecernikova

ano, pani Dagmar, lepe bych to nenapsala 🙂, dekuju!

9
Před 3 roky

Dobrý den, mohu jen podepsat vše, co byl v článku uvedeno. Do posledního písmene. Nástup totalitního režimu v roce 1948 jsem nezažil, zato mám v živé paměti všechno to, co následovalo. Všichni rozumní lidé, a pořád věřím že je to většina, by se proti těmto tendencím měli vzepřít. Každý podle svých sil a možností. Takhle přeci nechceme a nemůžeme žít.

36
Před 3 roky

Naprostý souhlas co se děje. Místo pozdravu se lidi ptají jsi naockovany nebo ne. Jako by se ptali máš kapavku nebo syfilis. Hnus jak rozestvali spolecnost. Jen se divím, že je jenom tak nechají chodit po světě.

38
Před 3 roky

Vážený pane Tománku,

díky za krásně zformulovaný článek plně vystihující můj vlastní názor. Sleduji Vás i Zdravé fórum již dlouho a jste pro mne naděje, že snad je ještě dost lidí, kteří svobodu nechtějí ztratit a kteří mají sílu bojovat za ní.

Jedna z věcí, která mne na současné situaci děsí, je, když vysvětluji svůj názor a slyším "máš sice pravdu, ale já na tom nemohu nic změnit". Já myslím, že každý můžeme něco udělat a změnit. Můžeme se nebát. Nebát se o svých názorech mluvit a vysvětlovat je ostatním i přes riziko, že nás ostatní nepochopí nebo odsoudí. Nebát se jít příkladem a nepodřizovat se nesmyslným nařízením. Neohýbat se. Ostatní nás uvidí a i kdyby každý desátý dostal odvahu se také narovnat, je to dobře. A nebát se taky něco obětovat. Dokud se najde dost lidí, kteří se ohnou a právo jít si zacvičit do fitka nebo do sauny si "koupí" předkládáním nějakého ponižujícího "průkazu", nic se nezmění, podnikatelé nebudou mít (kromě morálního...) jiný důvod si chránit svůj bussines a postavit se protizákonným ponižujícím "opatřením". Teprve až budou takoví podnikatelé mít hluboko do kapsy, jejich provozovny budou prázdné, pak se možná proberou a pochopí, že svoje věci musí vzít do svých rukou a hájit si je.

4

Hezky napsané, jsem ráda, že nejsem sama co si tohle myslí. Protože mám podobné názory a i ve vlastní rodině jsem za naprostého mimoně. Už v loni, když tohle covid divadlo začalo a viděla jsem první tiskovou konferenci naší rádoby vlády, tak jsem říkala, že jim jde jen o moc a ne o lidi. A bohužel jsem se nespletla.

4
Před 3 roky

Přesně tak to cítím také. Dobře napsaný článek. Mám pocit, že normální zdravý rozum zmizel.

50

Pana Tománku, souhlasím beze zbytku a držím palce. Jsem s Vámi a máte moji podporu.

40
Před 3 roky

Konečně na seznamu vycházejí názory, za které Seznam už rok a půl uplatňuje cenzurní zásahy.

32
Před 3 roky

Miluju Zdrave forum, obdivuju vsechny, kteri se neboji a mluvi !! DIKY je prilis slabe slovo, jste uzasni 🙂!

19
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt