1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

V době války bych za takové jednání přemýšlel o trestu smrti. Zatím nevím, že by byl někdo potrestán, byť jen exemplárně třeba vězením. Tady na Seznamu mě mazali příspěvky, že se na Ukrajině ve vrcholných místech krade a že je to černá díra, kde mizí peníze. A vidíte mazalové a Ukrajinopodporovatelé se mýlili !!!

Ale ryba smrdí od hlavy !!. V minulosti to byl i nejden z ministrů obrany, co si mastil kapsu na potravinách pro vojáky, kteří bojovali v zákopech a on si zatím válel prodložená záda v Kejevě !!! Tato zkorumpovaná země plná rozkrádačů pomoci chce do Evropské únie ? Nikdy, jsem zásadně proti !!. Nesplňuje ani náhodou kriteria pro přijetí a nikdy splňovat nebude !!! Ani se Zelenským ani s nikým jiným !! Omlouvám se, ale v topmto ohledu jsem realistický skeptik.

18
Před 1 měsícemUpraveno

Budu se opakovat ...

Ten kdo dává musí znát míru.

Protože ten kdo bere, že ji nemá.

UA byla a je chudoba. Domy ve kterých žijí, v takových by se nám asi nelíbilo. Už voda a elektřina v baráku byl luxus (píšu o vesnicích).

Peníze na obnovu budou chtít, jak kdyby prišly o miliónové vily.

A svět jim to bude financovat.

p.s.

Je to konflikt mezi ruskou etnikou. Rus, nebo Ukrajinec, stejná nátura.

A to, co bylo mezi něma to nikdo z nás neví. Vykašlal bych se na ně, ať si to vyřeší sami mezi sebou. Rus na EU kašle. To, že nás politici straší, to je ...... Bohužel, někteří tomu věří.

Bude to ještě zajímavé. A uvidíme celou řadu nových kabátů v naši politické "špičce".

3
Před 1 měsícem
Jan Spilberg

Kabáty made by starej zašlej second hand, protože tady není fakt kvalita lidská politická a není odkud brát.

1
Před 1 měsícem

Stejné jako u nás s. Žáku. To víte země pod kuratelou Kremlu jsou v tomto duchu vychovávany. Proto je důležité, aby se Ukrajina plně osamostatníla a nastolita plnohodnotný demokratický systém.

55
Před 1 měsícem
Pavel Bureš

Jezdil jsem na Ukrajinu dost často, bez toho, aby jste první bakšiš nedal hned na hranici, tak jste jí ani nepřejel. A za hranicemi to pokračovalo dál. Každý policista nebo úředník měl hned nataženou ruku. Někdy dokonce rovnou i řekli cenu.

3
Před 1 měsícem

"Kradou, zatímco jiní umírají na frontě."

To platí pro všechny chci-války, na Ukrajině i u nás.

58
Před 1 měsícem

Pořád stejně. Je jedno jakými slovy to pojmenujeme. Všechny platí. Zlodějna ve velkém. Zlodějský systém je pořád, hodně vpředu před odhalením. Sem tam někoho

předhodí a jede se systémově ve velkém dál. Stanné právo k ničemu. Žádné výstražné tresty.

V EU připravují bez přemýšlení, jak dál? Další a další finanční balíčky balíčků pomoci.

15
Před 1 měsícem

Neni to tak davno, kdy mi muj prispevek o rozkradani zapadni pomoci smazali jako nevhodny. Pritom jsem jen uvedl informace od pribuznych v Kyjeve, kteri tu situaci v praci vidi denne.

43
Před 1 měsícem

Když už to píši i provládní plátky např.seznam tak to už bude ta korupce hodně vysoko a nevěřím, že si mikina také neulil něco na potom

9
Před 1 měsícem

Za Covidu se tu krado, dělalo na černo, NKÚ jasně napsal, že 90%bylo vynaloženo neúčelně. ch Všeci darebáci kradů, je úplně jedno, kde. A v každé zemi takové najdeme, tak nemoralizujme druhé. Na rozdíl od ČR tam alespoň někoho obvinili. Tady si smlsli a odpovědnost nebyla ničí. Bohužel bojují nejen na frontě ale i s korupcí. Tady si za Covidu cpali kapsy a nikomu to nevadilo. Ti, co měli přijít, nepřišli........

1
Před 1 měsícem

Připomíná mě to film Den nezávislosti kdy ten prezident říká,,Jsou jako kobylky, létají z planety na planetu, když vyčerpají všechny zdroje jdou dál....

55
Před 1 měsícem

A proč by nekradli , když jim včetně nás , cpou horem dolem .

Toto vše jde za Zelenským a spol. , kterým současná situace vyhovuje ...

35
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt