1600/1600Zbývá 1600 znaků

A to jsou vysoce postavení Ukrajinci. Co pak lze čekat od běžného obyvatelstva ? I tam přes válečné roky jsou si ti nahoře rovnější. Není divu, že za takovou vlast musí bojovat jen ti, co je chytí. Nám zbývá se z toho poučit a nepodporovat zloděje.

6
Před 15 dny
Magdalena Popelarova

Opravdu vás baví opakovat stále dokola lži russké propagandy? Nebo za to máte nějaké ohodnocení od šéfa vaší trollí farmy?

4
Zobrazit další reakci
Před 16 dny

V pátek se má sejít v Kyjevě koalice ochotných, tam se rozhodne kolik je potřeba peněz, aby se mohlo veselé rozkrádat dál. Petr Fiala už veze peníze, Ukrajino budem tě podporovat pokud nepadnem na dno.

18
Před 15 dny
Vlada Blazek

Doufám, že až mu skončí imunita bude se to řešit.

4
Před 15 dny

Tragedie v tomto případě, že je to ministerstvo obrany,ve válce zpronevěřuje peníze,a naše vláda pokračuje ve s dalšími ve financování.Jsrm zvědav,kdy se naši vládní politici veřejně ozvou a přestanou Ukrajinu financovat prostřednictví finančních prostředků.

8
Před 12 dny

...Ándore ty komančskej generále...a tady v tomto Banánistánu se nekrade ???

Ukazujeme na Ukrajinu a přitom se tady krade úplně stejně a bez trestu....jen musíš mít ty správný kamarády na správných místech...

1
Před 15 dny

To se probudili dost pozdě !

Už hodně dlouho jsou v Čechách na prodej naše zbraně které se poslali Ukrajinským vojákům. V průměru jeden kus za 200 dolarů ! ! !

Copak dělá pan Zelenskyj a jeho vláda ?

Nestojí za nic jako ta naše vláda i s tím bolševikem na hradě ! ! !

8
Před 15 dny

Chudí Ukrajinci umírají za vlast ,zatímco ti bohatí kradou a jejich děti si užívají míru v Evropě a USA! Hanba Ukrajině

18
Před 15 dny

Upřímně, když jsem na seznamu napsala, že Ukrajince loví jako zvěř a že si ještě musí kupovat zbraně a zbraně, co jim posílají amici konči na černém trhu, že se Ukrajina udělá sama díky obří korupci, že se od ní budou pak všichni distancovat. Tak mi to nejednou seznam smazal.

3
Před 15 dny
Market Kahancova

Ano to je pravda co píšete, vím to a přímo od UK lidí. A zbraně putují díl, Izrael atd. Jen my jsme tady naivní a necháváme se oblbovat naší vládou. A rozkrádat, zadlužujeme se a sami nebudeme mít na důchody apod. . To není normální chování, to je patologické, logické je, pomohu, když mám z čeho, tedy "mám", a ne půjčím si na pomoc. Ovšem, Čecháčci jsou velcí dobromyslové, a teď bude vše na nic, Trump měl pravdu s tím, kde skončili ty miliardy od USA, a my budeme za blbečky. Bravo ne ?

7
Před 15 dny

Bojující zemi se má dodávat pouze hmotná pomoc - zbraně, potraviny, oděvy .. atd., pokud pošlete peníze, zpravidla desetina zmizí už u dárce a další třetina u příjemce a nikdy nejste schopni dohledat kolik a za co.

A pokud není vyhnutí, pak musí mít dárce nad svými penězi alespoň nějakou kontrolu ... a ne aby se dověděl, že nikdo neví, na co byly jeho peníze použity.

Ale na druhé straně jsou to především dárci co tlačí na to, aby se pomáhalo hlavně penězi - prč asi?

2
Před 15 dny

Petr Žák

Petr Žák

Před 23 hodinami

Byl jsem na Ukrajině před šesti lety a míra korupce zde je neskutečná, tudíž taková " šokující" zjištění jsou spíše úsměvné. Platí se za lepší práci, lepší byt, lepší lékařskou péči, lepší školu pro dítě. Platí se za možnost vycestovat, všude se chodí s obálkou...

Nejzkorumpovanější země Evropy a někteří blázni posílají miliardy dolarů do bezedné jámy.

Jan Malík

Jan Malík

Před 21 hodinami

Petr Žák

Někteří blázni (Fiala, Pavel), chtějí s posíláním ještě zrychlit a házet peníze

(na dluh) na ukrajinský stůl!

:::::::::::::

Fialenko a spol tam posílají peníze jako na válku, ale to je jenom jako a ty peníze jdou právě přes UA úplně někde jinde, kde mají ty svoje konta a nemovitosti.

4
Před 12 dny

Tak ve směnárně v nákupním centru Galeria Sudiecka v Jelení gore cca před měsícem a půl mě zaujal nápis (přeloženo do češtiny) : "Ukrajinské hrivny nevykupujeme". Zjevně tedy bude v ukrajinském hospodářství špatně.

Taky jsem si všimnul, že inflace na Ukrajině dosahuje za prezidenta Zelenského nevídaných čísel. Někdy taky 100% ročně. Asi se u něj učí Fiala.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt