Čemu se kdo diví? To se tam dělo již před válkou a ta to jen umocnila. Jsem zvědavý, jestli také někdo rozkryje platby naší muniční iniciativy.
Dokud okolní státy sypou konec se blíží tak je potřeba loupat perníček blbej kdo dává blbější kdo nebere
Na U krajine je korupce?🤣🤣🤣...ehm a jen tak mimochodem...co Luďa od Motola?
No ja od zacatku tvrdim, ze za tento konflikt muzou prave tito Ukrajinci, o kterych je tento clanek. Staci se trochu zamyslet. Netvrdim, ze mam 100% pravdu, ale je to muj nazor.
Tak ještě jednou a naposled jeden z mnoha nedávných domácích příkladů pro všechny místní spravedlivé a rozhořčené:
Odkaz
Nejsmutnější na tom je, že zde máme bandu nadšenců, včetně vládních špiček,
kteří organizují pomoc od nás těmto zlodějům a podvodníkům. Jen tak pokračujte, ale jen za svoje peníze.
To jsou mi novinky. Když jsem stejný komentář tady napsal před rokem a rokem a půl a půlrokem, tak mne vždy smazali.
Ono ani dnes to nemuzete rict, ze se penize posilaji do cerne diry.. Zatimco se jine zeme stale zadluzuji na ukor teto zkorumpovsne zeme, na Ukrajine se stavi lyzarska strediska, ted se nakoupily domecky v Chorvatsku.. a kdo vi, co jeste..
Nedělám si iluze. U nás by to dopadlo stejně. Oligarchové,politici, jejich kmotři a kámoši by jen mastili kapsy. A lůze by vykládaly jen pohádky o hrdinství a vlastenectví.
Ale tady je potřeba zdůraznit, že celá věc bude podporovat názor těch, kteří tvrdí, že by se Ukrajině nemělo pomáhat, protože to je nejzkorumpovanější stát v Evropě
To není názor pane generále tady je důkaz
Co na to pojapaný Vetchný a hvězdná pěchota z novinek ))
Špička ledovce-naprosto přesně pojmenováno