1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 17 dny

Čemu se kdo diví? To se tam dělo již před válkou a ta to jen umocnila. Jsem zvědavý, jestli také někdo rozkryje platby naší muniční iniciativy.

8
Před 18 dny

Dokud okolní státy sypou konec se blíží tak je potřeba loupat perníček blbej kdo dává blbější kdo nebere

55
Před 16 dny

Na U krajine je korupce?🤣🤣🤣...ehm a jen tak mimochodem...co Luďa od Motola?

No ja od zacatku tvrdim, ze za tento konflikt muzou prave tito Ukrajinci, o kterych je tento clanek. Staci se trochu zamyslet. Netvrdim, ze mam 100% pravdu, ale je to muj nazor.

3
Před 15 dny

Tak ještě jednou a naposled jeden z mnoha nedávných domácích příkladů pro všechny místní spravedlivé a rozhořčené:

Odkaz

www.idnes.cz
Chaos, podcenění a respirátory za 777 korun. NKÚ prověřil stát kvůli pandemii - iDNES.cz
Rozdíly v ceně i kvalitě provázely nákupy pomůcek proti šíření nákazy covid-19, uvedl Nejvyšší kontrolní úřad. Vnitro kupovalo respirátory FFP3 za cenu 60 až 422 Kč za kus. Úřad uvedl, že...
2
Před 17 dny

Nejsmutnější na tom je, že zde máme bandu nadšenců, včetně vládních špiček,

kteří organizují pomoc od nás těmto zlodějům a podvodníkům. Jen tak pokračujte, ale jen za svoje peníze.

11

To jsou mi novinky. Když jsem stejný komentář tady napsal před rokem a rokem a půl a půlrokem, tak mne vždy smazali.

17
Před 16 dny
Jaromír Brzobohatý

Ono ani dnes to nemuzete rict, ze se penize posilaji do cerne diry.. Zatimco se jine zeme stale zadluzuji na ukor teto zkorumpovsne zeme, na Ukrajine se stavi lyzarska strediska, ted se nakoupily domecky v Chorvatsku.. a kdo vi, co jeste..

2
Před 17 dny

Nedělám si iluze. U nás by to dopadlo stejně. Oligarchové,politici, jejich kmotři a kámoši by jen mastili kapsy. A lůze by vykládaly jen pohádky o hrdinství a vlastenectví.

2
Před 17 dny

Ale tady je potřeba zdůraznit, že celá věc bude podporovat názor těch, kteří tvrdí, že by se Ukrajině nemělo pomáhat, protože to je nejzkorumpovanější stát v Evropě

To není názor pane generále tady je důkaz

1
Před 18 dny

Co na to pojapaný Vetchný a hvězdná pěchota z novinek ))

46
Před 18 dny

Špička ledovce-naprosto přesně pojmenováno

45
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt