U dnešního soudruha prezidenta hrozí pád akorát s mola . Sluší ti to soudruhu, mnohé dámy nemůžou večer ani usnout. 😄
A teď si představte, že by na Hradě seděl Babiš. Brrrrrr to je hrozná představa.
Pane Ovčáčku, doufám, že budete pokračovat až k českým prezidentům. Jsem zvědavá, jak označíte dobu předposledního českého prezidenta. Jste vlastně ten nejpovolanější
Tenhle článek se mu povedl taky jsem zvědav jestli bude tak otevřený až bude psát o Zemanovi mohlo by to být zajimave čteni jestli napiše pravdu
Jo, dost podobný skřet jako Babiš, který používal všechny možné hnusy, aby se dostal a udržel u moci. Jak jsem ráda, že máme p.prezidenta Pavla.
Už cítíte to příjemné vlhko?
no, autor "asik" přehlédl poslední volbu na Pražský Hrad - fešák, generál, dokonce s hobby, parašutismem ... a první dáma .... moc by mne zajímalo, jak vypadá takový briefing třeba v Kuvajtu, než přivítají na červeném koberci zástupci šejků našeho zásadového, odborníky na PR dosazeného, bývalého .... jak kdosi kdysi řekl - bývalý komunista je něco jako bývalý černoch - a teď, jaké věty dostal ten šejk na stůl před příletem Našeho Prezidenta ? A co jiní mocní mají ve složce před vítáním našeho prezidenta ? ....
To již je doba, kdy můžeme hovořit o alkoholismu, drogách i sexu na Hradě. Do roku 1989 to byl vrchol a po roce 1989 strmý pád. Na prezidenty prostě nemáme štěstí. Copak se mezi námi nenajde jediný slušný človek?
Komunistům dík, že je ze mě notorik. Docela výmluvný byl film Toman. Stačilo. Byly to rudý zrůdy a jiný konec si nezasloužili. Pánbuh viděl a vidí dál. Jsme klidní.
Klementa dostala k moci především dělnická třída,nikdo jiný,bylo po válce,bída,selhala vláda před válkou,to jsou ty příčiny roku 48,a hlavně Praha,že by to byla kamufláž na Václavském náměstí 25.2.1948...
Ještě jsme měli jednoho presidenta,který pěkně chlastal.A to ještě nedávno.Teď prý radí Paroubkovi.
Ne dva. Havel chlastal taky.
Alkoholismus narůstal v prezidentské funkci i po roce1989
Nejsmutnější je když se tyto neblahé zkušenosti objeví, s novým " vladařem " i v 21. století. ☹️