1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

U dnešního soudruha prezidenta hrozí pád akorát s mola . Sluší ti to soudruhu, mnohé dámy nemůžou večer ani usnout. 😄

10
Před 1 rokem
Lumir Horák

A teď si představte, že by na Hradě seděl Babiš. Brrrrrr to je hrozná představa.

30
Zobrazit další 3 reakce

Pane Ovčáčku, doufám, že budete pokračovat až k českým prezidentům. Jsem zvědavá, jak označíte dobu předposledního českého prezidenta. Jste vlastně ten nejpovolanější

5
Před 1 rokem
Eliška Janalíková

Tenhle článek se mu povedl taky jsem zvědav jestli bude tak otevřený až bude psát o Zemanovi mohlo by to být zajimave čteni jestli napiše pravdu

4

Jo, dost podobný skřet jako Babiš, který používal všechny možné hnusy, aby se dostal a udržel u moci. Jak jsem ráda, že máme p.prezidenta Pavla.

32
Před 1 rokem
Marcela Plešingerová

Už cítíte to příjemné vlhko?

Před 1 rokem

no, autor "asik" přehlédl poslední volbu na Pražský Hrad - fešák, generál, dokonce s hobby, parašutismem ... a první dáma .... moc by mne zajímalo, jak vypadá takový briefing třeba v Kuvajtu, než přivítají na červeném koberci zástupci šejků našeho zásadového, odborníky na PR dosazeného, bývalého .... jak kdosi kdysi řekl - bývalý komunista je něco jako bývalý černoch - a teď, jaké věty dostal ten šejk na stůl před příletem Našeho Prezidenta ? A co jiní mocní mají ve složce před vítáním našeho prezidenta ? ....

5

To již je doba, kdy můžeme hovořit o alkoholismu, drogách i sexu na Hradě. Do roku 1989 to byl vrchol a po roce 1989 strmý pád. Na prezidenty prostě nemáme štěstí. Copak se mezi námi nenajde jediný slušný človek?

6
Před 1 rokem

Komunistům dík, že je ze mě notorik. Docela výmluvný byl film Toman. Stačilo. Byly to rudý zrůdy a jiný konec si nezasloužili. Pánbuh viděl a vidí dál. Jsme klidní.

4

Klementa dostala k moci především dělnická třída,nikdo jiný,bylo po válce,bída,selhala vláda před válkou,to jsou ty příčiny roku 48,a hlavně Praha,že by to byla kamufláž na Václavském náměstí 25.2.1948...

1
Před 1 rokem

Ještě jsme měli jednoho presidenta,který pěkně chlastal.A to ještě nedávno.Teď prý radí Paroubkovi.

4
Před 1 rokem
Pavel Řehák

Ne dva. Havel chlastal taky.

1
Před 1 rokem

Alkoholismus narůstal v prezidentské funkci i po roce1989

24
Před 1 rokem

Nejsmutnější je když se tyto neblahé zkušenosti objeví, s novým " vladařem " i v 21. století. ☹️

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt