1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 dny

Neuvěřitelné, jaké lži hlásá Fiala do světa.

50
Před 6 dny

Jak se "neuvěřitelně rychle" mažou příspěvky z Fakenbóku? To by mne zajímalo, proč takové afektované narativy.

A co se týče toho Fialova neustálého pomlouvání, že někdo pomáhá Putinovi, nebo že je proruský a podobně (samozřejmě vždy v souvislosti s opozicí), tak s tím už je naprosto trapný. Na to mu může skočit jen totální Tydýt.

25

Proč nás má zajímat názor zubaře?

2
Před 7 dny

Premiér Fiala, když se podívá na volební preference a vidí, jak na tom jsou, tak má z pana Babiše panický strach, že už neví co si vymyslet. Myslím, že takové výpady už mu moc nepomůžou, ale spíš uškodí.

380
Před 6 dny
Milan Jirmann

Hlavně že se teď pokouší uzákonit a dohodnout věci, které tak hází na krk příští vládě, v níž skoro určitě nebude. To je nízké.

177

Dobrý den. Pokud někdo, čirou náhodou, nepochopil zrůdnost korespondenční volby ze zahraničí, teď by mohl otevřít oči. V jednom z nejčtenějších periodik na světě lže podvodník, zloděj a slibotechna nejhrubšího kalibru, až se mu od pusinky kouří. A zahraniční volič, odtržený od reality a nakrmený pouze pohledem liberálů, jak si sami říkají, má jasno. Pošle tomu doktůrkovi ublíženému hlásek. Nebude si věci, co ten tlučhuba naplácal, ověřovat. Není přeci možné, aby takhle lhal. To se stát tady, co teď žiji, okamžitě by musel odstoupit. A je hotovo. Přeji krásné dny.

34
Před 7 dny

Jako premiér,pomlouvat svého soka,který bude vůči němu kandidovat ve volbách v zahraničním prestižním časopise je lidská ubohost,která korensponduje s celkovou situací našeho hospodářství,které uhání do dalšího finančního maléru,který postihne celý stát!!!

166
Před 6 dny
Přemysl Louda

Když šmudlovi dochází argumenty tak aspoň pomlouvá.

30
Před 6 dny

Byť jsem zastáncem neomezené podpory Ukrajiny v boji s ruskem, tak za premiéra Fialu se stydím.

34
Před 6 dny
Martin Honzák

Tak to je ale pouze Váš problém. Ale nějak nevím, z jakého důvodu máte to nutkání se nám s tím zde svěřovat. Článek je o Šmuclerovi!

16
Zobrazit dalších 18 reakcí

Pane doktore, mně přijde,že se zastáváte Stbáka a jeho smečky ANO,to jste mně zklamal!!!

254
Božena Skalická

Věc je o největším lháři v historii Česka !!!!

Profesoru Petru Fialovi!!!!

370
Před 7 dny

MUDr. Šmucler? Prapodivná figurka, která nevynechá ani jednu, byť nevhodnou příležitost, aby na něj zasvítily reflektory bulváru. Věru, úcty hodnou personu mají ve svém čele čeští zubaři - gratuluji!

50
Před 6 dny
Jiří Matoušek

K politice se smějí vyjadřovat jen politologové? A vy jste?

51
Před 7 dny

vsak je zeme rozdelena.. a hlavni zasluhi na tom ma.prave Babis, kterej radsi nechodi na bezpecnostni schuzky, aby nemusel s vladou s necim aouhlasit. Pak by mu to nabouralo jeho tema nejhorsi vlada...

112
Libor Moučka

Zapomněl jste na touto vládou podporovaný Milion chlívek, transparenty,zuřivá hesla to bylo masíčko

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt