1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 dny

Pořád jsem si myslel, že pan doktor to má v hlavě srovnané. Je vidět, že ho majetek uvrhnul mimo realitu. Šmuclere, upřímně Tě lituji, až nás uchvátí Rusák, tak na Tebe normální člověk ani neplivne.

13
Před 6 dny
Luděk Hajný

Ten a v hlavě srovnané? Ten tam tak maximálně vždy měl "srovnaný" pouze svůj profit, a nikdy nic více!

6

Po přečtení článku mi přišlo, že Roman Šmucler se ohradil spíš k zatahování předvolebních bojů do světa. A také k tomu, jak bude vnímána Česká republika, než k obhajování jedné či druhé strany.

5
Před 6 dny
Marie Křížová

A Vy snad podporujete ruSSáckého agresora?

11
Před 6 dny

Fiala už neví jak by na sebe upoutal pozornost a tak mluví z cesty.at je už konečně po volbách a máme u nás opět premiéra kterému Ukrajina nebude nade vše.

18
Před 7 dny

On se nepolekal sám sebe, ale té fialové smečky co se do něho demokraticky pustila.

69
Před 5 dnyUpraveno

Mám za to, že se ten upovídavý zubař objevil na poslední oslavě na ruském velvyslanectví, kam tradičně chodí Klaus se Zemanem a m.j. i Konečná.

!Fiala dlouhodobě tvrdí, že důležitý bude finiš kampaně, a chce pro Spolu získat 30 procent hlasů." Když takto začal kampaň, tak na konci , to bude něco výživného .

17
Před 6 dny

Tím,že svůj příspěvek smazal,zklamal.Je vidět,že se bojí a podlehl autocenzuře.Je to chytrý člověk,ale slabý a nestojí si za svými názory.Jako politik by tedy nebyl vhodný.

3
Před 6 dnyUpraveno

Já říkám - Pane Bože , kam se dostala česká stomatologie , Romane ....

7
Před 6 dny

Pan premiér má své sebevědomí totálně v troskách když se uchyluje k takovým podlostem a lžím.

15
Před 6 dny

Pospíšil by ho měl nahlásit a udat policajtům jako to udělal Okamurovi

30
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt