Pořád jsem si myslel, že pan doktor to má v hlavě srovnané. Je vidět, že ho majetek uvrhnul mimo realitu. Šmuclere, upřímně Tě lituji, až nás uchvátí Rusák, tak na Tebe normální člověk ani neplivne.
Ten a v hlavě srovnané? Ten tam tak maximálně vždy měl "srovnaný" pouze svůj profit, a nikdy nic více!
Po přečtení článku mi přišlo, že Roman Šmucler se ohradil spíš k zatahování předvolebních bojů do světa. A také k tomu, jak bude vnímána Česká republika, než k obhajování jedné či druhé strany.
A Vy snad podporujete ruSSáckého agresora?
Fiala už neví jak by na sebe upoutal pozornost a tak mluví z cesty.at je už konečně po volbách a máme u nás opět premiéra kterému Ukrajina nebude nade vše.
On se nepolekal sám sebe, ale té fialové smečky co se do něho demokraticky pustila.
Mám za to, že se ten upovídavý zubař objevil na poslední oslavě na ruském velvyslanectví, kam tradičně chodí Klaus se Zemanem a m.j. i Konečná.
!Fiala dlouhodobě tvrdí, že důležitý bude finiš kampaně, a chce pro Spolu získat 30 procent hlasů." Když takto začal kampaň, tak na konci , to bude něco výživného .
Tím,že svůj příspěvek smazal,zklamal.Je vidět,že se bojí a podlehl autocenzuře.Je to chytrý člověk,ale slabý a nestojí si za svými názory.Jako politik by tedy nebyl vhodný.
Já říkám - Pane Bože , kam se dostala česká stomatologie , Romane ....
Pan premiér má své sebevědomí totálně v troskách když se uchyluje k takovým podlostem a lžím.
Pospíšil by ho měl nahlásit a udat policajtům jako to udělal Okamurovi