1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Když to udělal Bureš před minulými volbami, tak to koblihám nevadilo.

56
Před 2 roky
Antonín Horák

Ono je předsi jenom rozdíl vystoupit 14 dní, nebo týden před volbami. Mohl vystoupit před týdnem, nebo až příští neděli. To by bylo vcelku jedno. Takhle to bude vypadat jenom jako politická agitka k voleni vládních stran a ne jako projev k energetické krizi.

24
Před 2 roky

Politolog ať se jde živit pracííí!!!👺

96
Před 2 roky
Ivan Kořenek

, tento komunista pracuje ve stáji Agrofertu u koní . Je Holý .

Před 2 roky

Večer nás čeká projev k mim národům. Na všech programech v Čechách a na Moravě a i v Ukrajinštině. Jeho projev jen sníží preference tomu fialovému hnusu.

39
Před 2 roky

Je hrozné, když premiér neřídí svoje ministry, každý týden říká něco jiného, a neštítí se lidem lhát. Ale horší je, že se chová jak zbabělec. A toho pocitu se po událostech posledních dní bohužel nemůžu zbavit.

Uz jsem si rikal, kde se v buresovi bere ta sebereflexe a jak presne zhodnotil svou cinnost, kdyz si minule obdobi hral na premiera. A on zase jen lze a urazi premiera a vladu, ktera tady uklizi bordel, ktery tu po obzalovanem dotacnim podvodnikovi a soudne usvedcenem lhari a stb praskacovi a te jeho pseudovlade zustal.

106
Před 2 roky
Josef Novotny

Fiala a jeho nevládní spolek ministrantů postupně likviduje náš stát, za bouřlivého potlesku Německa a celé EU. Každý si může tady říkat, co chce. Podívejte se na stranické preference a vyjádření lidí o podpoře vlády! Tam je to znát naprosto přesně.

31
Před 2 roky

Super hlod o "zmuchlaném papíru od svačiny..." od hnojařů Sezamu

45
Před 2 roky
Tomáš Vojtěch

Nepruď ! Vzpomeň si na své dobré vychování!

13
Před 2 roky

Co chce Fiala osvětlovat? Zatropování je jenom forma zajištění výdělku pro výrobce a distributory na úkor daňových poplatníků. a to může přinést rozval státního rozpočtu.Jsou jiné možnoti když trh neexistuje, to ví i Sikela.Ale nedbá.

23
Před 2 roky

Tak jsem si přečetl vyjádření politologa Mlejnka,pořád jsem čekal až začne muchlat ten papír od svačiny a ono nic.Jen omílání naučených bezduchých frází,které už nikoho od těch desítek politologů nemohou překvapi.Ten projev jsem se sledovat nechystal,ale udělám vyjímku.Schválně,jestli bude začínat slovy...Protože jsme se ocitli ve válce na Ukrajině a zloduch Babiš nám zanechal prázdné zásobníky a státní kasu,musíme se o vás postarat my.

71
Před 2 roky
Jaromír Francl

"Musíme se o vás postarat my" - to ale nemyslel lidi,ale zlatáčky do jeho pokladny

18
Před 2 roky

Stačí mi pohled na Bureše s těmi notami. Seberte mu je před debatou a uslyšíme pouze kvikání Bureše a nakonec prohlásí, že je to kampáááááň.

31
Před 2 roky

Blabolidlo Babiš a jeho otroci ječí jak píchlý prasnice. To co dělal neomezenej vládce ve svý éře je přece logicky zakázaný všem ostatním. Jen ON je ten kdo určuje co se má dít, a kdo s tím nesouhlasí, je zákonitě nepřítel celýho světa - hlavně toho babišuniverse.

38
Před 2 roky

Na Primě zase jiní politologové mluví umírněněji s tím, že proslov není potřeba a to načasování... Co politolog, to názor.

32
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt