1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Obsah tohoto článku hraničí se šířením poplašné zprávy. Tedy ta část, že by tu chtělo zůstat 2 000 000 Ukrajinců.

Tolik jich pan Šmucler není schopen ubytovat ani zaměstnat.

23
Před 3 roky

Tak at si je Smucler vezme domu....

111
Iveta Ptacnikova

Mel mu radeji och. nout mozek, takove mam rad ani vlastni decko neumel udelat babe...

19
Zobrazit další 2 reakce

Kdy konečně začnem myslet.Uprchlíci nejsou žebráci.Proč jsme v evropské unii.

12
Před 3 roky
Monika Šebestįková

Promiňte, když to nejsou žebráci proč žádají o podporu, proč dostávají nové věci, proč chtějí do Prahy. Vysvětlete mi prosím, člověk, který zažije válku a bombardování dle mého názoru bude vděčný za jakékoliv ubytování kdekoliv a hlavně jestli má všech pět pohromadě nebude chtít do velkého města, protože už ví, že ve velkém městě je to největší průšvih. Takže mi paní , prosím vysvětlete kdo jsem jde. Za mě totiž Ti největší chudáci co potřebují pomoc jsou bohužel doma nemají peníze ani možnost se sem dostat. Zvětšího se sem dostali vychcánci, kteří se po internetu dozvěděli, co tady dostanou. A je to jejich ostuda, že místo, aby to krajanům přáli jim ty místa obsadili, ale co sem tedy přišlo za charakterní lidí radši nepřemýšlet. Co s tím má společného Evropská unie moc nechápu. Ale zkuste chudým Čechům, kteří nic nemají říct, že můžou jít do Německa dostanou ubytování v bytech zdarma, pojištění, školu, školku a ještě 20 000 k tomu kolik myslíte, že tam půjde lidí 🤦. Asi si milá paní sundejte růžové brýle a začněte přemýšlet. Tímto naše vláda pro obyčejné lidi zlikvidovala možnost slušného života. A jestli Vás to nenapadlo tak i Váš důchod, mateřskou, lékaře všechno. 2 miliony lidí z kterých 1a půl milionu nebude pracovat samozřejmě pro Vás není vůbec žádný problém. Vám nevadí, že třeba našim maminkám v azylových domech nepomůžou, že postižené děti, aby dostali léčbu či pomůcku musí žebrat, protože to sbírka je.

29
Zobrazit další 3 reakce

Domnívám se, že sdělení pana Šmuclera je "šifrováno" a je potřeba si to přeložit.....Nemůže přece formulovat vše tak, jak si to skutečně myslí, byl by opět různě dehonestován. Mám pocit, že jsem ho pochopila. Varování mega!

9
Před 3 roky

Třeba pokud se stim nic neudělá.Tak to bude Česko Ukrajinský stát a po několika letech Ukrajinsko český stát..Ano ale jsou to štěnice.Česká republika už nebude.

22
Před 3 roky

ale odejdou

ale ti co zůstanou budou pracovat a začlení se

stejně jako VIETNAMCI

nemám s nimi problém

9
Před 3 roky
Jana Krychová

Myslíte jako v devadesátých letech? mafie a konkubíny na každém rohu? vraždění podnikatelů to jste myslela?

3
Před 3 roky

Pane Šmuclere,kolik jste u sebe doma ubytoval ukrajinských uprchlíků? a kolik jste poslal ze svého na Ukrajinu?

17
Před 3 roky
Jana Milotová

A už jste je prohlídl na TBC. To se budete divit.

13
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Pan doktor, stomatolog, expert na virovou epidemii a teď expert na migraci..co dodat...🤦

19
Před 3 roky

Nechapu proc by tu meli zustat.az to skonci tak je snad vyhosti zpatky do sve zeme.jakoby to udelali jinde.jenom nase zeme bude zase dobrosrdecna a doplatime na to my obcane ČR .jak jinak.

11

Šmuclerovi a všem přemýšlejícím lidem musí být jasné, že po pádu Ukrainy je Putin zpátky nepustí. Bude se mstít EU.

10
Před 3 roky
Jaroslav Macháček

Co by dělali doma? Už jsou zaplaťbánbu pryč.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt