1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Chudáci lidé. Kvůli jedné blbé válce se zmaří tolik životů a ekonomika celé Evropy půjde do ha---u.

15
Před 3 roky
Marianna Černá

Obavam se, ze to byl i umysl. Par let jsem o tom slychavala. Ani ve snu by me nenapadlo, ze je to za dvermi 🙈 a ze to bude tak rychle.

2
Před 3 roky

Na Ukrajině vidíme sice nějaká zničená města, ale to je v místech, kudy šla válka. Po skončení bojů se muži vrátí domů a ženy s dětmi přijedou co nejdříve za nimi. Tak si to plánují udělat už od začátku.

6
Před 3 roky

Co by na tom mělo být dobrého? Mají snad tak zkažené zuby, že v tom pan Šmucler vidí výnosné zakázky na další dvě pětiletky?

11
Před 3 roky
Jana Malá

I kdyz tem to plati stat a a jako moc stedry neni 😄 Teda jak ke komu...

Před 3 roky

Šmucler? Aha to je ten odborník na covid. Aha, takže teď je zase odborník na Ukrajinu. Ať si radši hledí zubů!

33
Před 3 roky

Tento egoisticky zubar je zase chytry jak radio. Blbosti uz nazvanil spoustu a divim se ze ho jeste nekdo publikuje. At se radeji soustredi na vrtani zubu a zavre klapajznu.

9
Před 3 roky

Já jsem vyučený kominík a chci taky nějaké ministerstvo, nejlépe dřív než později jak to udělakl učitel z Kolína,Fešák jeden

2
Před 3 roky

Je to pěkný prevít. Vědomě využívá strachu lidí a sbírá si strašením politické bodíky.

24
Před 3 roky

Šmucik je obyčejnej zubåk, ať se raději kouká lidem do huby a neplete se do toho, čemu nerozumí, chytrák.

22
Před 3 roky
Ela Rosi

A nebo ať si znovu zavede pořád Tabu. Tenhle chlap mi nesedí ani za mák.

8
Před 3 roky

Svět se v řiť obrací.Je nás tady přez 10 mega a 2 mega navíc a ještě Ukrajinců ?No to snad né.Jako vláda zešílela.

21
Před 3 roky

Mladí lidé nemají kde bydlet,nic se nestaví a teď ještě 2 miliony Ukrajincu.🤦‍♂️

52
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt