Chudáci lidé. Kvůli jedné blbé válce se zmaří tolik životů a ekonomika celé Evropy půjde do ha---u.
Obavam se, ze to byl i umysl. Par let jsem o tom slychavala. Ani ve snu by me nenapadlo, ze je to za dvermi 🙈 a ze to bude tak rychle.
Na Ukrajině vidíme sice nějaká zničená města, ale to je v místech, kudy šla válka. Po skončení bojů se muži vrátí domů a ženy s dětmi přijedou co nejdříve za nimi. Tak si to plánují udělat už od začátku.
Co by na tom mělo být dobrého? Mají snad tak zkažené zuby, že v tom pan Šmucler vidí výnosné zakázky na další dvě pětiletky?
I kdyz tem to plati stat a a jako moc stedry neni 😄 Teda jak ke komu...
Šmucler? Aha to je ten odborník na covid. Aha, takže teď je zase odborník na Ukrajinu. Ať si radši hledí zubů!
Tento egoisticky zubar je zase chytry jak radio. Blbosti uz nazvanil spoustu a divim se ze ho jeste nekdo publikuje. At se radeji soustredi na vrtani zubu a zavre klapajznu.
Já jsem vyučený kominík a chci taky nějaké ministerstvo, nejlépe dřív než později jak to udělakl učitel z Kolína,Fešák jeden
Je to pěkný prevít. Vědomě využívá strachu lidí a sbírá si strašením politické bodíky.
Šmucik je obyčejnej zubåk, ať se raději kouká lidem do huby a neplete se do toho, čemu nerozumí, chytrák.
A nebo ať si znovu zavede pořád Tabu. Tenhle chlap mi nesedí ani za mák.
Svět se v řiť obrací.Je nás tady přez 10 mega a 2 mega navíc a ještě Ukrajinců ?No to snad né.Jako vláda zešílela.
Mladí lidé nemají kde bydlet,nic se nestaví a teď ještě 2 miliony Ukrajincu.🤦♂️