1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Tak pokud všichni příchozí doma na Ukrajině pracovali, tak ať vytáhnou svoje platební karty a žijí za své.

15
Před 3 roky

No tak budem šlechtný a přizpůsobíme se jim.

10
Před 3 roky

jo to je renome vlady ta nekouka na domací ale miluje hosty jak jste volili tak mate 3a pul roku to bude dost hluboka brazda v dejinach čechu

15
Před 3 roky

On si je pan Smucler nastehuje k sobě, na svoji kliniku.

18
Před 3 roky
Ivana Škvorova

Myslel jsem , že je normální, zase překvapil.

18
Před 3 roky

Jen mně hodně zajímá,kolik Ukrajinců si vezme a nebo už vzal pan Šmucler domů.Ať se chlapec vyjádří po pravdě,jestli si nedělá jen reklamu.

15
Před 3 roky

Jak je možné, že Češi přihlížejî, ba pomáhají likvidovat vlastní zem i národ?

50
Před 3 roky

To je dobre?Jak pro koho.Podnikatele jim daji par korun a tim budou umele snizovat cenu prace pro Ceskeho obcana.

23
Před 3 roky

To bude nějakej blábol s cílem rozhádat společnost. Nedostanou-li povolení k pobytu, nemaj tu co dělat. Povolení je na omezenou dobu.

9
Před 3 roky

Přečtěte si to znova, Šmucler si z nás udělal srandu. Odpovídá tak, aby mu nemohl nikdo nic vytknout. Já blbec na to skočil.

13
Jiri Michalicka

Každý je chyrej až na půdu a sami ani nehnou prstem.Všichni raděj jak jim máme pomoci a sami potom zalezou.

10

Ještě jsem nezaznamenala,že by nějaký "hotentát" přizval do svého příbytku tyto lidi - nebo se mýlím? Hlavně,že mají plná "ústa" keců !!!

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt