Tak pokud všichni příchozí doma na Ukrajině pracovali, tak ať vytáhnou svoje platební karty a žijí za své.
No tak budem šlechtný a přizpůsobíme se jim.
jo to je renome vlady ta nekouka na domací ale miluje hosty jak jste volili tak mate 3a pul roku to bude dost hluboka brazda v dejinach čechu
On si je pan Smucler nastehuje k sobě, na svoji kliniku.
Myslel jsem , že je normální, zase překvapil.
Jen mně hodně zajímá,kolik Ukrajinců si vezme a nebo už vzal pan Šmucler domů.Ať se chlapec vyjádří po pravdě,jestli si nedělá jen reklamu.
Jak je možné, že Češi přihlížejî, ba pomáhají likvidovat vlastní zem i národ?
To je dobre?Jak pro koho.Podnikatele jim daji par korun a tim budou umele snizovat cenu prace pro Ceskeho obcana.
To bude nějakej blábol s cílem rozhádat společnost. Nedostanou-li povolení k pobytu, nemaj tu co dělat. Povolení je na omezenou dobu.
Přečtěte si to znova, Šmucler si z nás udělal srandu. Odpovídá tak, aby mu nemohl nikdo nic vytknout. Já blbec na to skočil.
Každý je chyrej až na půdu a sami ani nehnou prstem.Všichni raděj jak jim máme pomoci a sami potom zalezou.
Ještě jsem nezaznamenala,že by nějaký "hotentát" přizval do svého příbytku tyto lidi - nebo se mýlím? Hlavně,že mají plná "ústa" keců !!!