1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Pan Šmucler to pouze konstatuje, tak jak to vidí do budoucna a já si myslím, že se většina z nich nebude chtít vrátit na Ukrajinu a něco znovu budovat a zůstanou zde. U nás se děti nerodí, protože mladí nemají žádné zázemí pro vznik rodiny. Budeme koloniální stát, jako ve Francii namíchaný z cizinců.Hlavně že pracáky jsou plný nepřisp...., kdyby byla podpora jen krátce, tak člověk půjde dělat cokoliv aby měl na denní potřebu, ale když je stát podporuje, tak co by je nutilo dělat a tak je rád za levnou prac. sílu z ciziny.

15
Před 3 roky
Lenka Funfálková

Jak jste přišla na to, že u nás se děti nerodí - většina mladých rodin z mého okolí a je jich opravdu hodně má 2 a často i 3 děti. |Češi podle vás nemají podmínky pro založení rodiny a Ukrajinci je mít budou? Státy, které pozvaly na své území obyvatele ze svých bývalých kolonií mají už s tímto "kulturním obohacením" své zkušenosti a momentálně nevědí kudy kam.

11
Před 3 roky

Názor Šmuclera je názor ekonomického analfabeta, migrace Ukrajinců povede k nižšímu růstu mezd v soukromém sektoru a hláškám managementu montoven zaměstnancům za vraty čeká na práci 20 Ukrajinců. Nižší růst mezd spolu s dvoucifernou inflací vede ke stagflaci, očekávám propad HDP o 2-3 % první dva kvartály 2022. Dále půl milionu Ukrajinců způsobí nárůst cen pronájmů na předkrizovou úroveň, což znamená garsonka v Praze 25 m2 za 13 tisíc. S touto vládou a omezenou centrální bankou se nám bude žít nejhůře od dob revoluce.

46
Před 3 roky

Šmucler bude zpravovat zkažené zuby a bude hrabat majetek, proto je to dobře že? Kde by vzali na byty nebo myslíte, že je budou mít zadarmo a naše děti hypotéky až do důchodu? Stačí, že tato vláda sebrala co mohla studentům a důchodcům jízdné a jiní to mají zadarmo!

25
Před 3 roky

Česku opět vládnou šmejdi, co nás opět zaprodávají. A ještě jsem tahají tu pakáž. Gratuluji Fialo a spol, co nás Čechy ničíte !!!!! Ukrajinci se zde chovají jak rozmachaní smradi a ještě jim lezete do zadku. I kdybych měl 10 bytů volných, tak mi tam jediný Urajinec nepřekročí práh !!!!!

50
Před 3 roky
Lukáš Krája

Babiš a spol. ovšem říkají úplně to samé, co Fiala, račte si toho povšimnout...Babiš je pro přijímání utečenců, Babiš souhlasí s přijímáním Ukrajinců.

3
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Mě hlavně zajímá proč nemigrují na Ukrajinu tam co se nebojuje. Já tedy nevím , ale stát se to tady tak první co mě napadne je jít někam jinam do Čech a né do jiné země. Jen aby Šmucler neměl pravdu.

38
Před 3 roky
Blanka Seidlová

Přesně, místo aby se postarali západní Ukrajinci z oblastí, kde se vůbec nebojuje o své lidi z vychodni Ukrajiny sebrali se a utekli na západ. To o něčem svědčí.

2
Před 3 roky

Zkušenost s nimi nemám vůbec dobrou. Panovační, pokora 0, vděčnost 0, roztahují se, hluční, agresivní.....

Rakušan, Jurečka, Fiala a ostatní sluníčkáři s vlajkou Ukrajiny si je nastěhujte domů a čas ukáže jak moc jste se mýlili.

Je to tragédie, ovšem pro nás!!!!!

65
Před 3 roky
Dagmar Šutová

Mohu jen souhlasit, mám vlastní zkušenost již z minulých let. Ubytování, strava, sehnat práci. Nakonec byl požadavek ubytovat další kolegy. Navíc denně v alkoholovém opojení. Podáš prst, za chvíli nemáš ruku.

3
Před 3 roky

slušně , to se dá jen těžko!!!! Nedostupné bydlení bylo u nás i před tímto armagedonem, a o bydlení se stále nikdo nestará aby vůbec bylo!!!! do toho to zdražování, nejdřív energie- letí vzhůru vše, teď PHM a zase v souvislosti s tím poletí nahoru vše, o vlastním bydlení si můžeme nechat už jen zdát, o dopravě autem též, a ty od koryt mají drzost říct uskrovnit, vydržet....to se jim to říká když žijí ze statisícových platů z našich daní, ale jak má žít někdo kdo i tak to měl těžké , tak v nynější době může jít vybírat popelnice, a střední třídu tahle paskvilská vláda uvrhne do chudoby...!!!!!!!

29
Před 3 roky
Jana Skalková

Nebude už bohužel vlastní bydlení, ale ani nájemní. Jen by mne zajímalo, kde ti chudáci uprchlíci vzali na ty drahé pronájmy např. v Praze.

24
Před 3 roky

UA bude potřebovat lidi na obnovu země a už najde páky, jak si své občany dostat zpět. Spousta se jich vrátí, doma je vždy doma.

91
Před 3 roky
Jan Honza

Dovolte, abych s z plna hrdla zasmála Vaší naivitě.....

9
Před 3 roky

Pan multimilionář se zřejmě pomátl ! Máme svých problémů dost, nejsou byty, nejsou lékaři, školy , školky, není na důchody, vlastně není na nic !!! a příliv 2 000 000 lidí nás má spasit ? Čím jako ? Tady nás máte, starejte se ? Zatím jsou tady ženy s dětmi, až dotáhnou muži a zločin, to bude Sicílie...

46
Před 3 roky

No, dlouho tady nezůstanou. Jsou nevděční (alespoň co jsem se zatím dočetla), tak že normální člověk si je domů nevezme. Najednou se firmy předhánějí, jak je zaměstnají a jsou ochotné i hlídat jejich děti (zajímavé, že pro Čechy to nejde, naopak, když máte dítě, koukají na Vás skrz prsty). Jsem zvědavá, kde budou bydlet. A po sléze na ten masakr, pokud jim obce nebo města uvolní nějaké byty za rozumné ceny, protože oni jsou přece uprchlíci.

61
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt