Ještě se nezačal léčit? Zvláštní, jak výpady a hulvátská slova od tohoto individua jsou celkem přehlížena, ba tolerována...u jiných by už hraničily s trestními činy. Ale ODS je s takovýmto podivným tvorem zřejmě velmi spokojena...
u nás za to dostal kluk 5,5 roku a to byl proti Novotnýmu jen slabý odvar
Já ho znám jako silně mentálně postiženého.
To mně teda řekněte, kdo z něj udělal starostu ?!
Tenhle spratek je něco tak nechutného, že se to nedá nijak ospravedlnit. Tohle individum vyřvává na internetu něco o válce, ale neabsolvoval ani příjmač v armádě. Tam by to totiž takovému obtloustému chcípákovi s třema bradama instruktoři předvedli. Zajímavé je, že se mu nic nestane ať vyřvává cokoliv. Asi tu funguje to s čím se chlubil. Kámoš Fiala ho nezavře.
A téhle kreatuře bych zrovna přála pár měsíců vojny. Tenhle zamindrákovaný, ukoktaný hrdina umí jen " držkovat ". Jinak je nepoužitelný. Pamatuji si, jak prohlásil, že Ivetu Bartošovou k sebevraždě vlastně dostali oni - bulvár. Tahle špína byla dlouho jeho aktivní součástí.
Co to tu kecáš .U nás tě známe když si k nám jezdil s hasičema jako kluk ,co jsi byl za spratka a nevychovanýho hajzla.Jak jsme tě od nás za tvé chování vyhodili.Jak si se naparoval " víte vy vůbec kdo já jsem" " já jsem Novotný ,já když budu chtít já si vás tu koupím v nuly".chytil jsem tě za fligr a vyhodil.Parchante hnusnej ,sprostej a arogantní.
A pak ses probudil a další ti vyšší dávku medikamentů. 🙂
Skutečně skvělý reprezentant ODS, arogantní hulvát.
Jak mohl vyrůst syn s takovým chováním? Otce znám dobře. Zpupný podrazák, tak se projevil k Fešákům. Táta byl zvyklý lézt po cizích zádech, ale takové blbosti nikdy nedělal.
To není skandalista,ale úplně něco jiného,pojmenovaného pouze slovy básníka.
Toto není normální člověk. Měl by se léčit. Nechápu absolutně jak může být starostou, to je lidem okolo kteří s ním spolupracují úplně jedno? To už může tedy dělat starosti kdokoliv z Bohnic.
Obrázek si o něm jistě udělá každý sám. Pro mě jde o hulváta, s kterým se nechci potkat.
Já si ten obrázek udělala ve slušné diskuzi a byla jsem bloknuta,tak ještě jednou jeho rodiče asi v té době neznali ochranu.
Kéžby na tý ukrajině chtěl zůstat trapák jeden,tam takovýho vo.. potřebují jako sůl,bylo by to jakési oživení po představení zelenského😁😁😁😁