1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ještě se nezačal léčit? Zvláštní, jak výpady a hulvátská slova od tohoto individua jsou celkem přehlížena, ba tolerována...u jiných by už hraničily s trestními činy. Ale ODS je s takovýmto podivným tvorem zřejmě velmi spokojena...

45
Před 1 rokem
Judita Lišková

u nás za to dostal kluk 5,5 roku a to byl proti Novotnýmu jen slabý odvar

26
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Já ho znám jako silně mentálně postiženého.

5
Před 1 rokem
Václav Kučera

To mně teda řekněte, kdo z něj udělal starostu ?!

Před 1 rokem

Tenhle spratek je něco tak nechutného, že se to nedá nijak ospravedlnit. Tohle individum vyřvává na internetu něco o válce, ale neabsolvoval ani příjmač v armádě. Tam by to totiž takovému obtloustému chcípákovi s třema bradama instruktoři předvedli. Zajímavé je, že se mu nic nestane ať vyřvává cokoliv. Asi tu funguje to s čím se chlubil. Kámoš Fiala ho nezavře.

71
Před 1 rokem
Vladimír Mašek

A téhle kreatuře bych zrovna přála pár měsíců vojny. Tenhle zamindrákovaný, ukoktaný hrdina umí jen " držkovat ". Jinak je nepoužitelný. Pamatuji si, jak prohlásil, že Ivetu Bartošovou k sebevraždě vlastně dostali oni - bulvár. Tahle špína byla dlouho jeho aktivní součástí.

15
Před 1 rokem

Co to tu kecáš .U nás tě známe když si k nám jezdil s hasičema jako kluk ,co jsi byl za spratka a nevychovanýho hajzla.Jak jsme tě od nás za tvé chování vyhodili.Jak si se naparoval " víte vy vůbec kdo já jsem" " já jsem Novotný ,já když budu chtít já si vás tu koupím v nuly".chytil jsem tě za fligr a vyhodil.Parchante hnusnej ,sprostej a arogantní.

50
Před 1 rokem
Ivan Cáder

A pak ses probudil a další ti vyšší dávku medikamentů. 🙂

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Skutečně skvělý reprezentant ODS, arogantní hulvát.

40

Jak mohl vyrůst syn s takovým chováním? Otce znám dobře. Zpupný podrazák, tak se projevil k Fešákům. Táta byl zvyklý lézt po cizích zádech, ale takové blbosti nikdy nedělal.

56
Před 1 rokem

To není skandalista,ale úplně něco jiného,pojmenovaného pouze slovy básníka.

30
Před 1 rokem

Toto není normální člověk. Měl by se léčit. Nechápu absolutně jak může být starostou, to je lidem okolo kteří s ním spolupracují úplně jedno? To už může tedy dělat starosti kdokoliv z Bohnic.

36
Před 1 rokem

Obrázek si o něm jistě udělá každý sám. Pro mě jde o hulváta, s kterým se nechci potkat.

36
Před 1 rokem
Jaroslav Novák

Já si ten obrázek udělala ve slušné diskuzi a byla jsem bloknuta,tak ještě jednou jeho rodiče asi v té době neznali ochranu.

7
Před 1 rokem

Kéžby na tý ukrajině chtěl zůstat trapák jeden,tam takovýho vo.. potřebují jako sůl,bylo by to jakési oživení po představení zelenského😁😁😁😁

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt