1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Návrh na zvýšení regulačního poplatku jenom potvrzuje nenažranost některých rádoby chytrých, kteří vystudovali za podmínek o kterých se dnes již raději nemluví. Nejlépe aby pacienti zaplatili i to že si dovolili být nemocní.

20

Kdo nezneužívá pohotovost, tak přeci může být v klidu a kdo jí nutně potřebuje, tak to zaplatí. Ale nejvíc budou kvičet ti, co toho zneužíval, to je jasné. ANO s tím souhlasí

2
Vítězslav Nováček

Protože mi rána stále hnisá a nehojí se, musím i v sobotu a v neděli už třetí týden na převaz. Vždy musím zaplatit pokaždé 90 Kč. Myslím že by to měli platit pouze při prvním ošetření.

Před 2 roky

S článkem plně souhlasím. Jen se děsím toho, kdo bude posuzovat zneužití. Současný zdravotní personál ve většině není schopen se povznést nad byznys a svojí nenávist vůči všem co si dovolí jít na pohotovost, protože údajně na pohotovost nepatří, když nejsou v ohrožení života a to řeknou hned po té, co otevřou ordinaci a nevyšetří Vás. Myslím si, že pohotovost není jen pro pacienty na životě ohrožení, ale i pro Ty co trpí velkou bolestí. Doporučení od lékaře a přítomné sestry (moje osobní zkušenost) , že bych to do rána vydržel. Pohotovost v drtivých případech není zneužívána, jen je špatně nastavený systém praktických lékařů apod.! Každý kdo chce pracovat ve zdravotnictví (chápu, že potřebují mít finanční prostředky, jako každý jiný) musí brát hlavně fakt, že pracuje především s lidským zdravím. Tak to prostě je.

1

Stal se mi úraz který léčím třetí týden. O víkendu chodím na převazy a pokaždé za sobotu i neděli musím zaplatit 90 Kč. Myslím, že když je to nutné ošetření při pokračování nemoci, že by se nic platit nemělo. Platit by se mělo při prvním ošetření.

Před 2 roky

Kde začne úřadovat pan Kubek tam bývá vždy velmi rušno, bylo by dobré aby se věnoval tomu co umí. Nějak je ho všude plno.

6
Před 2 roky
Jarek Ady

on toho asi moc neumí:)

7
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Pro mě je pohotovost opravdu poslední štace, po zkušenostech. Snažím se tam opravdu nechodit.

6
Před 2 roky

Tak tenhle člověk mi dokáže hnout žlučí. Neskutečný!!!Stačily mi jeho výroky během covidu, příšerný. Není mu stydno dodnes.

16
Před 2 roky
Zahorkova Renata

Potom vám ten žlučník chytne a on dostane regulační poplatek, to mu přece nebudete dělat radost.

Je to Dikobraz

1
Před 2 roky

Ty kabatniku jeden běž už taky někde do zádel držíte se tam u těch koryt jak vší kdo má na vás dřít. Mrzáci moskový. Jste čím dál více nenažrani.😡😡😡😡😡

2
Před 2 roky

Co kdyby požádal a dal návrh na snížení svého platu.

23
Před 2 roky

Kdyby se ta vyžírka staral aby bylo dost lékařů v malých městech udělal by lépe ty jeho blbé řeči o tom že máme lékařů dost a že můžeme jezdit za lékařem i 50 km za to by ho měli vyhodit z komory

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt