1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Ukrajina není v Nato. Všichni to dělají ze Solidarity. Je to dle mého opravdu nebezpečné. Dalo se čekat, že přes kruté oběti podlehne.Diplomacie zkrachovala, takže ať žijí hrdinové typu Zelensky. O skutečných se vůbec nedovíme.

21
Před 11 měsíci
Dana Skarpichova

Radši choďte skarpama když takovou solidaritu považujete za nebezpečí.

3
Před 11 měsíci

A kam tu atomovku Rusko hodí, pane Šándore? Jakože Rusko hodí atomovku na Kyjev nebo ji hodí někam na hranici s Ukrajinou, aby zabili deset tanků? To si jako vážně myslíte, že třeba Turecko bude jenom koukat na to, jak mu atomovky bouchají za kopcem?

34
Před 11 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 4 reakce
Před 11 měsíci

Starej bolševickej agent zkrachoval při prodeji bunkrů a tak zase vydělává rublíky starým způsobem - zastrašováním lidí!

15
Před 11 měsíci

Kdyby. Kdyby Ukrajina začala jít do protiútoku, zastavil by ji Rusák na pozici, kterou si vybudoval a na které Ukrajince zastavil loni. Můj názor. Jen mě straší otázka, co bude Ukrajina dělat až vystřílí těch 800tis. dělostřeleckých granátů.

4
Před 11 měsíci
Rudolf Bureš

Třeba nakoupí a dostane další...nebo myslíte, že výroba granátů ve světě skončí?

2
Před 11 měsíci

HDP ruska 2biliony USD, HDP česka 0,3bilionu USD, HDP Ukrajiny 0,16 bilionu USD, HDP USA 25 bilionu USD. HDP Německa 4biliony USD. Francie 2,7milionu, HDP UK 3biliony.

Když toto člověk vidí, tak je jasné že Rusko nemá šanci toto ekonomicky a průmyslově zvládnout. Válka je jen průmysl a logistika.

Použití jaderných zbraní by vedlo jen k dalšímu rozšíření, myslím že ukrajina má dost chytrých lidí, kteří by dokázali jadernou bombu taky sestavit, spíš si myslím že už dávno na tom u nich někdo pracuje, v případě napadení bych se o získání podobných zbraní snažil co nejdříve.

Tento Soudruh Šándor už mi připadá jako Flégr během covidu. Lidi články čtou a toto tady hlavně jde.

5
Před 11 měsíci

Autor článku má pravdu a uvažuje naprosto realisticky. Rusko si nikdy nedovolí prohrát, a pokud by se k tomu schylovalo, tak bezpochyby použije taktické jaderné zbraně. To by mělo dojít všem fanatickým západním válečným generálům, kteří se domnívají, že Rusko prostřednictvím dalších a dalších zbraní Ukrajine porazí.

13
Před 11 měsíci
Radomir Socha

To že souhlasíte s názorem autora článku neznamená, že má pravdu. Já si naopak myslím, že pokud by se Ukrajincům podařilo vytlačit Rusy zpět tam kam patří, tak by se nestalo vůbec nic. A už vůbec by nepoužili jaderné zbraně, těmi pouze vyhrožují a zastrašují. Jediní fanatičtí váleční generálové, jsou pouze v Rusku Socho, nikoliv na Západě. Západ Ukrajině poskytuje pouze vojenskou pomoc, kterou jí ještě před začátkem ruské agrese slíbil. Na tom není nic fanatického. Pokud bychom Ukrajině vojensky nepomáhali, už by nejspíše dávno neexistovala. Zda vyhraje a podaří se jí zatlačit agresory zpět na svou hranici, ukáže čas.

5
Před 11 měsíci

Šándor věrně slouží Kremlu, ostatně to dělal celý život. Analytici, kteří nestudovali ruské vojenské školy si myslí naprosto něco jiného.

43
Před 11 měsíci
Jiri Čapek

Všichni nad padesát studovali za komunistů. Současná " studia " se do budoucna také nějak podepíšou.

1
Před 11 měsíci

Šándor, další strašič v ruských barvách? Nebo dle svého výcviku v ruském pohledu? Někdo méně cvičení Kremlem by tu nebyl? Od něj je to pořád stejné, a žádné jeho předpovědi nevycházejí.

27
Před 11 měsíci
Martin Frouz

Více cviceneho bychom měli na Hradě.

3
Před 11 měsíci

Pokud by se Rusové odvážili použít jaderné zbraně, ruská říše by se sama zničila. Odveta zemí NATO by byla zničující a přišla by ze země, ze vzduchu i z moře. (A já doufám, že i z kosmu). Spojené Státy jsou na takovou alternativu dávno připravené, ale nevytrubují to do světa.

7
Před 11 měsíci

Naprosto souhlasím s vyjádřením pane Generála Šándora, oproti tomu jak se nesmyslně vyjadřuji mnoho vojenských analytiků.Pokud Ukrajinská armáda změni vývoj války na Ukrajině, kde se výrazně posune v před ...a to na základě dodaných zbraní z USA a dalších západních zemi ,a pokud dokonce bude útočit i s raketami dlouhého letu do středu země Ruska konkrétně bude útočit na Ruské města...a bude mít velkou převahu v bojích (ve válce)... s dodanými taktickými zbraněmi. ..a Rusko bude válku prohrávat ,tak se obávám toho, že Rusko použije jaderné taktické zbraně i pro zastrašeni západních států které UA dodávají zbraně.... samozřejmě že se tím přiblížíme velmi blízko k tomu, že může dojít k přímému střetu mezi NATO a Ruskem resp.k rozpoutáni krvavého pekla a rozpoutání 3.svět.valky kde by se použili ty nejničivější zbraně včetně jaderných..tak že i v případě velkého obratu na bojišti ve válce... v prospěch UA a to díky dodání zbraní USA a západních států by musela být UA velmi na pozoru... jak by zareagovalo Rusko ,a co vím tak to už Rusko dalo jasně najevo..co by učinilo.

Je přeci logické...a s tím musí USA i další západní státy počitat ,že pokud jim dodají kvalitnější zbraně ,tak že Rusko bude muset reagovat ...pokud nebude chtít prohrát válku ...a bude muset použít také kvalitnější zbraně, a dost možně i taktické jaderné zbraně kde by to ohrozilo celou Evropu...

Já osobně mám opravdu velké obavy a strach, jelikož od Ruska nevíte kdy co máte čekat....Napíšu to že bych byl ProRus jen mám strach jak bude reagovat Rusko jak začne UA použivat ty nové dodané zbraně i rakety dlo

5
Josef Cisar

Kdo se bojí, sedí v koutě.😄)

3
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt