1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Mne zarazila naprostá nevychovanost předsedy senátu ve chvíli, když si pani prezidentová sedala s úsměvem vedle něho, on ani nehnul hlavou a ani žádná mimika v obličeji!!! mohl alespoň kývnout hlavou přece.

95
Před 4 měsíciUpraveno
Milan Janerle

Také jsem si všimla,bazilišek vypadal jak vycpanina.I když první dámu nemusím,tak by to byla slušnost se s ní pozdravit.

86
Před 4 měsíci

Musí to být na makovici celý večer cílit na pár jedinců a čekat ,až jejich tváře nabídnou nějaký výraz,který není dost nobl na takovou akci. Ale jednoho jste nerentgenovali a seděl v první řadě ,říkali jsme tomu "hromádka neštěstí".Asi jste ho neměli na seznamu kritizovaných.

53
Před 4 měsíci
Miroslav Dvořáček

Hlavně jeho nepřítomný výraz, který nezměnil ani za příchodu E. Pavlove!

23
Před 4 měsíci

Ubohej článek. Škoda, že autor neukázal sebe!

11
Před 4 měsíci
Jiří Horák

Říká někdo, kdo má v profilovce smajlíka 😂

Před 4 měsíci

Jsem šťastný, že se na tento ceremoniál dá zase koukat, což za Zemana možné nebylo. Za Zemana se udelovalo hlavně podle patolízalstvi a ne podle zásluhy. Děkuji Petru Pavlovi, že tomuto svátku svobody dal opět důstojnost! Když jsem viděl žábu Schilerovou se svým nepříjemný obličejem, kterou to tam evidentně nebavilo, stejně jako Stbaka Bureše, pardon Andreje Babiše a vrchol nevkusu byl Vašík Klausův, kterému nebylo trapné hrdinům a dalším oceněným účastníkům ceremoniálu, netleskat.

31
Před 4 měsíci
Martin Svestka

A co paní předsedkyně sněmovny ,ministryně obrany a pan premiér ty se vám líbili.

6
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

A všimli jste si jak se tvářil Fiala a Vetchý ? Jako že mají účast od prezidenta nařízenou a sedět tam je obtěžuje. Proč se o tomhle nepíše ?

97
Před 4 měsíci
Jana Nováková

Nic nemusí nikdo psát! Každý, kdo se díval, tak viděl!

61
Před 4 měsíci

Vidět ty jejich kyselý komoušský ksichty, že na Hradě stanul jiný komunista, k nezaplacení. Petr Pavel je borec, příští volby vyhraje zase.

101
Před 4 měsíci
Roman Kudlička

Doufám že mu nevrazíš kudličku do zad.Jinak nevyhraje.

Před 4 měsíci

No pohled na Klause při projevu prezidenta, tak to bylo něco. Tvářil se jako bůh pomsty, zatleskat komukoliv kdo dostal vyznamenání bylo jen náznakem. Zkrátka sebestřednost a samolibost Klause asi neopustí až do smrti. Co si asi tak myslí, když tam sedí s kamennou tváří o těch co sedí kolem něj, to kdyby šlo zjistit. Nic dobrého to asi nebude, neboť Klaus neodpouští nikdy a nikomu.

23
Před 4 měsíci
Vladimír Prokeš

Vy jste vynechal příspěvek na výraz Vystrčila a jeho nevychování při příchodu E. Pavlove..

6
Před 4 měsíci

Oceňoval jsem projevy dvou prezidentů - Klause a Havla. Měli je vždy pečlivě připravené a četli je. Bylo z toho cítit, že je dlouhou dobu osobně připravovali a chtěli něco zásadního sdělit národu. Včera prezident také projev četl, třebaže dělal, že ne. Bylo to neosobní - někdo mu ho sepsal, on ho nacvičil a je potřeba říct, že hodně důkladně. Ale.... Shrnu to lapidárně : na rozvědčíka dobré, na prezidenta nedostačující !

51
Před 4 měsíci
Josef Dobes

Úplně nejlepší hodnotí rozvědčíka stalinisté České republiky .Že by závist ? Dívejte jak nám tento slušný člověk na hradě trhá žíly. K dokonalosti slovenského kuního ksichtu mu chybí už jen Pražské jezulátko

13
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Ja jsem si zase všiml upoceného čela a dvou svetrů a taky to byla hrůza. První se šklebil jako by čekal, kdy padne jeho jméno a to druhé namyšlené zjevení jako by tomu všemu velela. O Pepkovi Vyskoč ani nemluvě.

20
Před 4 měsíci
Jaroslav Chleboun

To víš, že jo, Chleboune.

5
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Koukám zase článeček na objednávku. Ostatní desítky hostů měli po celou dobu úsměv od ucha k uchu. Ještě nám prosím sdělte kolik stály hadry co měli dotyční na sobě ať to máme komplet.

25
Před 4 měsíci
Michal Pešek

A kdo by si to objednával, chytrolíne? To se nemůže napsat nic, co Vám není po chuti? To se může psát jen co se Vám líbí? Není Vám to divné? Vám asi ne, vše je řece na objednávku vlády, hahaha!

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt