1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

To je panečku novinařina. Jde jen o vyvolání zloby. Ono konečně není podstatné, jaký kdo má ten ksicht, ale co dělá, pro společnost i pro sebe. Znám nemálo lidí, kteří přestali být fotogeničtí. Takovýmto propagandistům se to hodí, jejich články zajistí laiky a sledovanost. O nic víc tu nejde.

18
Před 4 měsíci

Narcis Klaus takhle čumí celý život!

Nechutný je pohled Dluženy jak se dívá na Pekarovou!

23
Před 4 měsíci

Dobrý den četl jsem jen pár statí, ale co mne udivilo spánek Babiše na gauči. Pro srovnání by stálo za to vytvořit průměr spánku v době jednání v parlamentu vládě nebo obecných diskusí před kamerami. Kolik toho vlastně naspal pan ministr předseda strany pan hrábě Schwarzenberg Kája

21
Před 4 měsíci

A není to fuk,jak se kdo tváří!!?????Tyhle články o ničem,akorát v lidech vytváříte zlost.Jděte k šípku!!!!!?

31
Před 4 měsíci
Petr Hradecky

Ve vás vytvořil zlost? To mě mrzí, mě pobavil.

5
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Byli zvyklí, že jim Milouš před ceremoniálem hojně naléval, včera nedostali nic, tak asi proto čuměli jak jelita 🙂

39
Před 4 měsíci
Tomáš Boukal

Mluvil zpatra , nemusel mít čtečku. A pane , co by bylo , kdyby čtečka vyplnula?

13
Před 4 měsíci

Jeden novinář si vezme na paškál několik otrávených obličejů a uctívači guru Andreje hned propadají hysterii anti kampani proti jejich modle. Byl zmíněn třeba i Klaus, ten má se sektou ANOfert společného co? Zapomněli jste křičet "Kampááááň" 😄 Kdyby stejný redaktor poukázal na výraz Fialy, koblížkové by prožili hromadně extázi 😄

13
Před 4 měsíci

Šindelář opět hledal a NAŠEL. No a jako vždy, objevil ameriku. NO a poté, až to veřejnosti sdělil, konečně pokojně usnul.

49
Před 4 měsíci

👍Tak tento článek o výrazech v obličejích nemá chybu.

Jistě se mnou bude většina čtenářů souhlasit, že to je minimálně na Pulitzerovu cenu a rozhodně by bylo pro naši i světovou literaturu přínosem, kdyby se autor pustil do nějakého rozsáhlejšího díla (Vojna a mír to být zrovna nemusí, ale...). Zkrátka, kdo umí, ten umí😁

22
Před 4 měsíci

Estébák Babiš fotí, aby ze zvyku založil novou složku.

81
Před 4 měsíci
Jiri Bednář

Tak to je ,, trefné " !

5
Před 4 měsíci

Schillerová spíše kouká na mrkací pannu Adamavou a říká, to co většina tohoto národa na tu mrkací pannu: "Ty mrcho jedna!"

17
Před 4 měsíci
Jiří Jančařík

Já bych si spíš řekla, že má hezkého chlapa:) Teda já jsem si to řekla:))

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt