To je panečku novinařina. Jde jen o vyvolání zloby. Ono konečně není podstatné, jaký kdo má ten ksicht, ale co dělá, pro společnost i pro sebe. Znám nemálo lidí, kteří přestali být fotogeničtí. Takovýmto propagandistům se to hodí, jejich články zajistí laiky a sledovanost. O nic víc tu nejde.
Narcis Klaus takhle čumí celý život!
Nechutný je pohled Dluženy jak se dívá na Pekarovou!
Dobrý den četl jsem jen pár statí, ale co mne udivilo spánek Babiše na gauči. Pro srovnání by stálo za to vytvořit průměr spánku v době jednání v parlamentu vládě nebo obecných diskusí před kamerami. Kolik toho vlastně naspal pan ministr předseda strany pan hrábě Schwarzenberg Kája
A není to fuk,jak se kdo tváří!!?????Tyhle články o ničem,akorát v lidech vytváříte zlost.Jděte k šípku!!!!!?
Ve vás vytvořil zlost? To mě mrzí, mě pobavil.
Byli zvyklí, že jim Milouš před ceremoniálem hojně naléval, včera nedostali nic, tak asi proto čuměli jak jelita 🙂
Mluvil zpatra , nemusel mít čtečku. A pane , co by bylo , kdyby čtečka vyplnula?
Jeden novinář si vezme na paškál několik otrávených obličejů a uctívači guru Andreje hned propadají hysterii anti kampani proti jejich modle. Byl zmíněn třeba i Klaus, ten má se sektou ANOfert společného co? Zapomněli jste křičet "Kampááááň" 😄 Kdyby stejný redaktor poukázal na výraz Fialy, koblížkové by prožili hromadně extázi 😄
Šindelář opět hledal a NAŠEL. No a jako vždy, objevil ameriku. NO a poté, až to veřejnosti sdělil, konečně pokojně usnul.
👍Tak tento článek o výrazech v obličejích nemá chybu.
Jistě se mnou bude většina čtenářů souhlasit, že to je minimálně na Pulitzerovu cenu a rozhodně by bylo pro naši i světovou literaturu přínosem, kdyby se autor pustil do nějakého rozsáhlejšího díla (Vojna a mír to být zrovna nemusí, ale...). Zkrátka, kdo umí, ten umí😁
Estébák Babiš fotí, aby ze zvyku založil novou složku.
Tak to je ,, trefné " !
Schillerová spíše kouká na mrkací pannu Adamavou a říká, to co většina tohoto národa na tu mrkací pannu: "Ty mrcho jedna!"
Já bych si spíš řekla, že má hezkého chlapa:) Teda já jsem si to řekla:))