Koho chleba jídáš, toho píseň zpívej. To presne vystihuje clanek tohoto pisalka.Ubohé.
Ubohé a trapné.
Zato vy jste na své profilové fotografií krasavec a to jste ještě musel dost dlouho vybírat. Opět jste dokázal, že
do označení novinář máte pane Šindeláři dost daleko.
Že Němcová odešla na protest proti Zemanovi, to bylo gesto pane Šindelář, když na to nemáte tak pište třeba do Zahrádkáře
.
Já se těším na autorův ksicht a ksichty Fialy,Pekarové,Vystrčila a Rakušana po volbách.😂😂😂😂😂
Vystrčil se tvářil jako na státním pohřbu..
Práce fotografa odvedená tak na 50%,třeba výraz tváře MPA při vstupu do sálu hovořil jasně,,Sněmovna jen jednu paní má,a to jsem já!"
Já mám pocit, že se tak tváří furt. Povýšeně....
Nevím k čemu je tak zbytečná komedie Vyznamenání za to že lezu někomu kamsi .
Podle sebe soudíte jiné? 🙂
Nebo jen obyčejná závist? 🙂
Paní Tik-ťak Schillerová tu Markétu P. A. fakt ráda nemá, a není to určitě jen o politice 😄 ... to je čirá závist.
Co by mohla MPA závidět? Že jí lidé z velké části nenávidí? Že je trapná?
Autore, běžte někam, všiml jste si Vystrčila, jako když něco spolkl, a pěkně hořkokysely.A vy zrovna si vyberete je, to Vám asi někdo poradil, nebo jste hledal jen mouchy.
Pavlův projev i sorta schválených osobností navržených na nejvyšší vyznamenání i jejich ocenění bylo perfektní. Takové hodnocení samozřejmě mělo jasný ohlas nejenom ve Vladislavově sále.
trapný článek o ničem, jen pisatel si trochu ulevil
Také jsem si všiml. A to tam nebyl pan Zeman. Ten by tomu dal korunu.
Za mě tato slavnost neměla chybu!
Přesně tak.
Jen jsem si tak představovala projev, kdyby býval vyhrál prezidenta Babiš .
To by asi byla síla 🙂