1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Přehlídka výrazů, které mluví za vše, pisálek Rudolf Šindelář -----/// Pomlouvání by ti šlo pisálku

26
Před 4 měsíci
Antonín Bártek

ale ty děláš ve svých příspěvcích to samé, a najednou ti to od druhého vadí, seš srandovní strejc 🙂

13
Před 4 měsíci

No já to tam vidět tu přetvářku tak se tvářím ještě huř.Hlavně díky našemu panu prezidentovi.Havel se otáčí v hrobě.

24
Před 4 měsíci
Hanka Božková

A proč ? Vždyť například prezident Havel Pavlovi osobně uděloval medaili za statečnost za záchranu oddílu francouzských vojáků ...

7
Před 4 měsíci

A co Vas výraz, pane autore?

47
Před 4 měsíci
Mila Korbelová

Jeho výraz jsem tam neviděla. A co váš výraz!

8
Před 4 měsíci

Vystrčil,Rakušan,Fiala se tvářili jak studené psí čumáky.A vrchol byl ta čarodějnice Klausova proč ta tam chodí když se tam očividně nudila.

4
Před 4 měsíciUpraveno

Hezká oslava hezkého svátku. Gratuluji oceněnym, zaslouží si to.

28
Před 4 měsíci
František Tis

....ti za nic nemohou

4
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

A jedeme pořád dokola 😄 AntiBabiš, ANO !! Nemáte o čem psát? Co DOZIMETR? Jak pokračuje vyšetřování ?

21
Před 4 měsíci
Libuše Kulíková

Přesně tak jako STOKA.

6
Před 4 měsíci

Tak Babiš s Klausem a Zemanem by jistě vyznamenali Putina, Orbána a Fica. To je jasné. A možá ještě obtloustlého Kima. Pak někoho z nácků z AfD a FPO.

12
Před 4 měsíci

Prosťáček a kulturní barbar bureš si dělá selfíčko, to je fakt vrchol nevkusu a ukázka jeho primitivismu!

24
Před 4 měsíci

O čem vypovídal výraz tváře prezidenta, pisálku? Připomínalo mi to doby , kdy stál na tribuně před záklaďáky na buzeráku.

7
Před 4 měsíci

Tendenčně zaměřený článek , je vidět že se blíží volby, ten strach ze to pětikolka tentokrát projede je velký.

20
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt