Přehlídka výrazů, které mluví za vše, pisálek Rudolf Šindelář -----/// Pomlouvání by ti šlo pisálku
ale ty děláš ve svých příspěvcích to samé, a najednou ti to od druhého vadí, seš srandovní strejc 🙂
No já to tam vidět tu přetvářku tak se tvářím ještě huř.Hlavně díky našemu panu prezidentovi.Havel se otáčí v hrobě.
A proč ? Vždyť například prezident Havel Pavlovi osobně uděloval medaili za statečnost za záchranu oddílu francouzských vojáků ...
A co Vas výraz, pane autore?
Jeho výraz jsem tam neviděla. A co váš výraz!
Vystrčil,Rakušan,Fiala se tvářili jak studené psí čumáky.A vrchol byl ta čarodějnice Klausova proč ta tam chodí když se tam očividně nudila.
Hezká oslava hezkého svátku. Gratuluji oceněnym, zaslouží si to.
....ti za nic nemohou
A jedeme pořád dokola 😄 AntiBabiš, ANO !! Nemáte o čem psát? Co DOZIMETR? Jak pokračuje vyšetřování ?
Přesně tak jako STOKA.
Tak Babiš s Klausem a Zemanem by jistě vyznamenali Putina, Orbána a Fica. To je jasné. A možá ještě obtloustlého Kima. Pak někoho z nácků z AfD a FPO.
Prosťáček a kulturní barbar bureš si dělá selfíčko, to je fakt vrchol nevkusu a ukázka jeho primitivismu!
O čem vypovídal výraz tváře prezidenta, pisálku? Připomínalo mi to doby , kdy stál na tribuně před záklaďáky na buzeráku.
Tendenčně zaměřený článek , je vidět že se blíží volby, ten strach ze to pětikolka tentokrát projede je velký.