Účast nebyla povinná, tak tam fakt nemusel být Klaus, a hlavně jeho žena, která by za svůj výraz zasloužila vyrazit ze sálu. Babiš to stejné.
...se nedivím že jim z toho bylo zle !!!
Proč nehodnotite Fialu, nebo Vystrčila? Navic, že se někdo netlemí na všechny strany jako idiot neznamená, že s něčím nesouhlasí..
Hodnotí se ti, kteří se v této společnosti necítí dobře, kteří by se raději zlili na ruské ambasádě se Zemanem vodkou.
Možná se divili někteří lidé tomu, kam až může dojít horlivé budování polistopadové diktatury pod kuratelou Bruselu. Dochází k naprostým absurditám - fanatičtí lokajové ve službách husákovsko-biľakovského normalizačního režimu a oddaní komunisté, tedy rudý rozvědčík Pavel a armádní politručka Pavlová, nyní trapně exhibují v roli prezidentského páru.
Jaké je to být sám sobě pod kuratelou?
Kdo se má ta ty ksichty dívat? Ještěže tam nebyl Zeman. Chtěl jsem se na to v televizi dívat, ale protože jsem si nechtěl kazit závěr dne, tak jsem se nedíval a jak vidno, tak jsem udělal správně.
Není se čemu divit, že jsou naštvaní. Dvacet let byl Hrad symbolem korupce, lobby, kuplířství, mafiánství a inklinace k totalistickým režimům. Nyní je z něj opět místo, na které může být demokrat hrdý. Tento odpad společnosti prostě bude naštvaný...
jo jo tak se to má dělat bolševik jak poleno, školený udavač a pronásledovatel nepohodlných ke KSČ, školen serjožou z ruska, zrádce všech věrných a posílen politručkou sedí na hradě a dělají zázraky a za ty zázraky je třeba platit a pořádně jak jemu tak politručce ,v normální zemi by koukali z úplně jiných okének, ale přeci zapějme si "už tu máme co jsme chtěli" tak bu'dte šťastní jako jsou oni, nebo nešťastní? že za svou geniální práci mají málo?, "prý neprozradí až po volbách
Stalo se něco, nebo je na Hradě snad agent Bureš? No podle mě tam byl ten udavačský komouš jen na návštěvě a hned ho pak z tam zase vyhodili.
Snad nejhorší byl ale Okamůra. Vsadím boty, že měl i na této akci bobříka netleskání! Co to je za člověka, co jsou zač jeho voliči?
A to si toto individuum říká vlastenec!!! Nebo se mělo mluvit Japonsky???
A proč by tleskal blábolum spiona??
Není jasné PROČ ten ,komu účast není příjemná,necítí se v té společnosti dobře,PROČ prostě nezůstane doma. Stačilo se pouze omluvit,politické body stejně nezískají. ASI to dělali"aby lidé neřekli",no tak to má právě obrácený účinek,lidé vědí,že Klaus,Babiš,Schillerová...by raději na mejdán k Zemanovi....
Tento komentář byl smazán uživatelem.
a co váš výraz, autore Šindeláři, ukažte selfíčko se svojí vysmátou tlamičkou, ať se pobavíme
Maruško vypadá,že celý život někomu závidíte!
Výraz tváře a mimika prozradí často víc než by si člověk přál!
Myslím,že když jste psala odpověd Šindelářovi byla jste plná nenavisti a ta vás možná provází celý život!
Maruška Rottrová je prostě štramnda. Ta ženská nestárne!
Na 83 let opravdu nevypadá.