1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Účast nebyla povinná, tak tam fakt nemusel být Klaus, a hlavně jeho žena, která by za svůj výraz zasloužila vyrazit ze sálu. Babiš to stejné.

41
Před 4 měsíci
Marek Procházka

...se nedivím že jim z toho bylo zle !!!

9
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Proč nehodnotite Fialu, nebo Vystrčila? Navic, že se někdo netlemí na všechny strany jako idiot neznamená, že s něčím nesouhlasí..

223
Před 4 měsíci
Libuše Suchá

Hodnotí se ti, kteří se v této společnosti necítí dobře, kteří by se raději zlili na ruské ambasádě se Zemanem vodkou.

128
Před 4 měsíci

Možná se divili někteří lidé tomu, kam až může dojít horlivé budování polistopadové diktatury pod kuratelou Bruselu. Dochází k naprostým absurditám - fanatičtí lokajové ve službách husákovsko-biľakovského normalizačního režimu a oddaní komunisté, tedy rudý rozvědčík Pavel a armádní politručka Pavlová, nyní trapně exhibují v roli prezidentského páru.

69
Před 4 měsíci
Pavel Molík

Jaké je to být sám sobě pod kuratelou?

25
Před 4 měsíci

Kdo se má ta ty ksichty dívat? Ještěže tam nebyl Zeman. Chtěl jsem se na to v televizi dívat, ale protože jsem si nechtěl kazit závěr dne, tak jsem se nedíval a jak vidno, tak jsem udělal správně.

5
Před 4 měsíci

Není se čemu divit, že jsou naštvaní. Dvacet let byl Hrad symbolem korupce, lobby, kuplířství, mafiánství a inklinace k totalistickým režimům. Nyní je z něj opět místo, na které může být demokrat hrdý. Tento odpad společnosti prostě bude naštvaný...

15
Před 4 měsíci

jo jo tak se to má dělat bolševik jak poleno, školený udavač a pronásledovatel nepohodlných ke KSČ, školen serjožou z ruska, zrádce všech věrných a posílen politručkou sedí na hradě a dělají zázraky a za ty zázraky je třeba platit a pořádně jak jemu tak politručce ,v normální zemi by koukali z úplně jiných okének, ale přeci zapějme si "už tu máme co jsme chtěli" tak bu'dte šťastní jako jsou oni, nebo nešťastní? že za svou geniální práci mají málo?, "prý neprozradí až po volbách

171
Před 4 měsíci
Josef Pechar

Stalo se něco, nebo je na Hradě snad agent Bureš? No podle mě tam byl ten udavačský komouš jen na návštěvě a hned ho pak z tam zase vyhodili.

133
Před 4 měsíci

Snad nejhorší byl ale Okamůra. Vsadím boty, že měl i na této akci bobříka netleskání! Co to je za člověka, co jsou zač jeho voliči?

A to si toto individuum říká vlastenec!!! Nebo se mělo mluvit Japonsky???

55
Před 4 měsíci
Josef Citovský

A proč by tleskal blábolum spiona??

34
Před 4 měsíci

Není jasné PROČ ten ,komu účast není příjemná,necítí se v té společnosti dobře,PROČ prostě nezůstane doma. Stačilo se pouze omluvit,politické body stejně nezískají. ASI to dělali"aby lidé neřekli",no tak to má právě obrácený účinek,lidé vědí,že Klaus,Babiš,Schillerová...by raději na mejdán k Zemanovi....

88
Před 4 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 3 reakce
Před 4 měsíci

a co váš výraz, autore Šindeláři, ukažte selfíčko se svojí vysmátou tlamičkou, ať se pobavíme

134
Před 4 měsíci
Marie Stařičná

Maruško vypadá,že celý život někomu závidíte!

Výraz tváře a mimika prozradí často víc než by si člověk přál!

Myslím,že když jste psala odpověd Šindelářovi byla jste plná nenavisti a ta vás možná provází celý život!

16
Před 4 měsíci

Maruška Rottrová je prostě štramnda. Ta ženská nestárne!

10
Před 4 měsíci
Jiří Krajíček

Na 83 let opravdu nevypadá.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt