1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Článek není o prezidentovi jo!!!!.....je mi to líto vážení, ale má pravdu!!!!!!!!

49
Před 2 roky

Ač ho nemusim, tak v tomhle ma 100% pravdu. Za polovicku jsme mohli mit 2x tolik gripenu, ale to by se soucasna vlada nesmela chovat, tak aby z toho hrabala jeste roky.

18
Před 2 roky

Kdyby žil Karel Kryl, tak by zděšen úrovní zdejších diskutujících o nich nic nenapsal, protože by s nimi neztrácel čas. A kdyby tito znali jen desetinu toho co zná exprezident Zeman, tak by se zde nezahazovali.

7
Před 2 roky

Zřejmě trpí ztrátou paměti..., hlavně, že on sám se zasazoval o zdanění důchodů..., už zase začíná plivat síru a vytvářet prostor Babišovi, k příštím volbám..

7
Před 2 roky

Urážet p.Zemana je poslední dobou módní trend , ale v tomto má zcela jistě pravdu .

57
Před 2 roky

Jak si tento proruský ignorant dovoluje brát do pusy Karla Kryla?!?...vlastně už vím " vrah o morálce káže" ...

44
Před 2 roky
Eva Bartoňová

Poslechněte si i jiné písně Karla Kryla, ne jen Veličenstvo Kat a Důchodce. Bude vás z toho mrazit.

41
Před 2 roky

Ten proruskej šváb ať zaleze a je potichu. Stejně plácá blbosti jako Klaus. A že neřekl Mynářovi aby šetřil?! Jo a důchodci se mají dobře. P.S. Jsem důchodce.

19
Vít Boudník

Seš důchodce ,ale pedevším blbec

16
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Oba pánové, Zeman ani Ovčáček, ať si věří čemu chtějí, ale ať z toho vynechají Karla Kryla, ten by oba hnal svinskym krokem,

10
Alena Holcová

😂😂😂 bylo pouze poukázano na jeho písničku. On to žádný bůh nebyl,pouze emigrant🤷

Zemane, neber si do úst Kryla, nebuď tak drzý, už takhle toho máš na triku tolik , že buď rád, že žiješ ..Nemáš co dělat mezi těmito lidmi, slouho..í

38
Před 2 roky
Vojtěch "adalbert" Maruška

A komu složíš ty,to se hned pozná ,,,no zlodě

12
Před 2 roky

Že si na Kryla nevzpoměl v dobách kdy pod vedením KSČ pracoval v prognostickém úřadu.Ale lid si již zvykl,dnes se mě to hodí tak toho použiji.

3
Před 2 roky
Petr Šťovíček

Lidu už nevadí nic když si na hrad opět zvolili bývalého předsedu komoušů.

5
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA