Tak nevím a jsem v rozpacích. Paní Bohdalová ,ano legenda ok. Ale toto. Trapné a bohužel nedůstojné. Ten její smích-,že není soudná ona,ok má 90let. Ale ,že toto někdo povolil.Navíc má narozeniny v květnu ,nechápu proč její oslava narozeni obtěžovala na silvestra..Můj názor...
Bohdalovou jsem měl vždycky rád.Herecka takovýho kalibru se už dneska nerodí,ale už by mohla zalézt.Preci nemá zapotřebí být tak nenažrana,do hrobu si to nevezme a když ji vidím v tv,tak mi připadá,jak prase před porážkou.Dejchat nemůže,ale do každýho pořadu leze.Je oteklá a zavodněná a když ji k tomu ještě zmalujou,jak bordelmamá,tak to její prestiži nepřidá,spíše je ke smíchu nebo k placi .Silvestra jsem neviděl,ale dle komentářů to stálo za,což jsem očekával.Chteli by vrátit devadesátá léta ,ale to prostě nejde.
horší silvestr jsem od svého narození neviděl žádné scénky žádná zábavajen bohdalová tomu říkáte zábavny silvestr děkuji nechci ještěted mi je z toho zle
Některé oslavy by se měly dělat v soukromí na chalupě. Ne v televizi a hlavně ne na Silvestra. Na 2. kanálu uprostřed týdne by si to všichni zbylí fandové té paní našli.
No Jiřinko moc se to asi nelíbilo dle diskuzí,ale já to neviděla už jen pro to , že jste tam účinkovala vy
Pustila jsem si to o týden později, ale nevydržela jsem to ani 15 minut, oslava Jiřiny Bohdalové se na Silvestra nehodila. Nic, co bych musela vidět.
Třikrát přejetý tachometr a stále se někam cpe. Ještě čeká na to, daj li nebo nedajli tu medaily?
3koda proudu, škoda poplatků.
Oprava: Škoda proudu, škoda poplatků.
Bohdalka je jednička moc pěkně udělaný pořad.