1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Tak nevím a jsem v rozpacích. Paní Bohdalová ,ano legenda ok. Ale toto. Trapné a bohužel nedůstojné. Ten její smích-,že není soudná ona,ok má 90let. Ale ,že toto někdo povolil.Navíc má narozeniny v květnu ,nechápu proč její oslava narozeni obtěžovala na silvestra..Můj názor...

20
Před 3 roky

Bohdalovou jsem měl vždycky rád.Herecka takovýho kalibru se už dneska nerodí,ale už by mohla zalézt.Preci nemá zapotřebí být tak nenažrana,do hrobu si to nevezme a když ji vidím v tv,tak mi připadá,jak prase před porážkou.Dejchat nemůže,ale do každýho pořadu leze.Je oteklá a zavodněná a když ji k tomu ještě zmalujou,jak bordelmamá,tak to její prestiži nepřidá,spíše je ke smíchu nebo k placi .Silvestra jsem neviděl,ale dle komentářů to stálo za,což jsem očekával.Chteli by vrátit devadesátá léta ,ale to prostě nejde.

3
Před 3 roky

horší silvestr jsem od svého narození neviděl žádné scénky žádná zábavajen bohdalová tomu říkáte zábavny silvestr děkuji nechci ještěted mi je z toho zle

27
Před 3 roky

Některé oslavy by se měly dělat v soukromí na chalupě. Ne v televizi a hlavně ne na Silvestra. Na 2. kanálu uprostřed týdne by si to všichni zbylí fandové té paní našli.

14
Před 3 roky

No Jiřinko moc se to asi nelíbilo dle diskuzí,ale já to neviděla už jen pro to , že jste tam účinkovala vy

12
Před 3 roky
Hana Vadlejchová

Pustila jsem si to o týden později, ale nevydržela jsem to ani 15 minut, oslava Jiřiny Bohdalové se na Silvestra nehodila. Nic, co bych musela vidět.

1
Před 3 roky

Třikrát přejetý tachometr a stále se někam cpe. Ještě čeká na to, daj li nebo nedajli tu medaily?

2
Před 3 roky

3koda proudu, škoda poplatků.

16
Před 3 roky
Slepanek Jarosalav

Oprava: Škoda proudu, škoda poplatků.

8
Před 3 roky

Bohdalka je jednička moc pěkně udělaný pořad.

6
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt