1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Ten už mě vážně nezajímá..😃

5
Před 2 roky

Skvělý sportovec - vždy jsme mu fandila, myslím, že skvělý lékař i táta, ale bohužel občas se nad jeho názory trochu pozastavím. např. nyní, Babiš ho naštval, až v době Covidu a vše ostatní co páchal je OK? Coby výborného kandidáta nejmenoval pana Fischera, který dle mě výrazně převyšuje pana Středulu i pana Baxu.

41
Před 2 roky
Radka Tkacikova

Co udělal dobrého Fischer ? Jednu dobrou myšlenku nebo nápad ? Opravil v senátu nějaký zákon ?

8
Před 2 roky

Zkušený lékař má léčit a nemontovat se tam, kam evidentně nepatří. Nebo si snad ne všichni myslí, že je Pollert zkušený lékař? Opravdu zkušený lékař si nepouští ústa na špacír...nikdy

9
Před 2 roky
Jindřich Filip

Takže lékař nemá právo diskutovat a odpovídat na otázky?

2
Před 2 roky

zkušený lékař promluvil...

2
Před 2 roky
Alda Jiřík

Od tohoto "zkušeného" lékaře bych si nenechal léčit ani rýmičku!

12
Před 2 roky

Souhlas 👍

7
Před 2 roky

Víno je moc kyselý , po tvrdym mě pálí žáha a po pivu spim .

3

No a co tím chtěl básník říct? Nic,tak ať nikoho nevolí,fakt je mě to jedno.

7
Před 2 roky

Ono snad někoho zajímá, koho bude volit MUDr. Pollert? V tom našem českém rybníčku stále převažuje ten názor, že když je někdo MUDr. či JUDr., tak má patent na rozum a všemu rozumí 🙁.

27
Před 2 roky

Jasně, olympijský vítěz nebo vrcholový sportovec, zpěvák či muzikant, populární herec - odborníci na vše, i na politiku. Jako brouk Pytlík

6
Před 2 roky

Nejlepší prezident je ten, který hájí zájmy ČR, dává priority před zahraničními kvótami na všech úrovních a vše, co mu dovolí ústava směřuje k prosperitě ČR.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt