Ten už mě vážně nezajímá..😃
Skvělý sportovec - vždy jsme mu fandila, myslím, že skvělý lékař i táta, ale bohužel občas se nad jeho názory trochu pozastavím. např. nyní, Babiš ho naštval, až v době Covidu a vše ostatní co páchal je OK? Coby výborného kandidáta nejmenoval pana Fischera, který dle mě výrazně převyšuje pana Středulu i pana Baxu.
Co udělal dobrého Fischer ? Jednu dobrou myšlenku nebo nápad ? Opravil v senátu nějaký zákon ?
Zkušený lékař má léčit a nemontovat se tam, kam evidentně nepatří. Nebo si snad ne všichni myslí, že je Pollert zkušený lékař? Opravdu zkušený lékař si nepouští ústa na špacír...nikdy
Takže lékař nemá právo diskutovat a odpovídat na otázky?
zkušený lékař promluvil...
Od tohoto "zkušeného" lékaře bych si nenechal léčit ani rýmičku!
Souhlas 👍
Víno je moc kyselý , po tvrdym mě pálí žáha a po pivu spim .
No a co tím chtěl básník říct? Nic,tak ať nikoho nevolí,fakt je mě to jedno.
Ono snad někoho zajímá, koho bude volit MUDr. Pollert? V tom našem českém rybníčku stále převažuje ten názor, že když je někdo MUDr. či JUDr., tak má patent na rozum a všemu rozumí 🙁.
Jasně, olympijský vítěz nebo vrcholový sportovec, zpěvák či muzikant, populární herec - odborníci na vše, i na politiku. Jako brouk Pytlík
Nejlepší prezident je ten, který hájí zájmy ČR, dává priority před zahraničními kvótami na všech úrovních a vše, co mu dovolí ústava směřuje k prosperitě ČR.