Lukáše Pollerta si vážím nejen pro to, co dokázal, ale i proto, že se nebojí říkat názory odlišné od oficiálních! Takových lidí už opět není mnoho! 🙁 Navíc s ním většinou souhlasím!
No škoda, že jste mu nenavrhl , aby kandidoval.
Všechno ví, všemu rozumí a na všechno má názor.
To jsem myslel, že pan doktor má lepší přehled o kandidátech.
A sázet na sedmilháře Babiše je velké morální uklouznutí.
Mám taky podobný problém
Hmm on pan doktor se rád odlišuje od ostatních už léta. Tak mě naštěstí jeho názor nezajímá, přestože je zkušený lékař 😁🙉🙈
Středula.Ti co atím vedou jsou na nic.
Něco jako Šmucler-odborník na Vše
Přiznejme si, že to byl úplně zbytečný nic neříkající článek.
No ale to je přece účel takových článků. Podobně jako když spadne autobus v Tararingapatangu do rokle (4 mrtví), rozvodnění potoka v Patagonii (odneslo to dva baráky) a podobně. Zahltit naprosto nepotřebnými informacemi.
Super, pane doktore, hlavně ne ty první tři, které nám od rána do večera vnucují média. První jsou estébáci, následuje podvodnice s tituly, která v Brně zničila univerzitu! Takže zbývá 6, většinou Aspeňáci, ale dva jsou tam nezatížení!
Nejlepší veslař mezi lékaři a nejlepší lékař mezi veslaři již během covidu dostatečně prokázal svoji nevzdělanost a nedostatečnou inteligenci, se kterou se opakovaně a ochotně veřejně ztrapňoval. Jeho blábolení okolo prezidentských kandidátů je rovněž úplně mimo, takže mě vůbec nepřekvapuje, že mezi řádky jednoznačně podporuje komunistického estébáka Slováka Bábiše.
Tak v Rusku je vidět, co způsobilo očkování Sputnikem se vzrůstající demencí politiků. Předpokládám, že vy jste taky očkovaný, jinak byste takové žvásty těžko vyprodukoval...
Polert je originál.Lepší než hejno sprostých papoušků.
Ten s jedním l určitě.