1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Lukáše Pollerta si vážím nejen pro to, co dokázal, ale i proto, že se nebojí říkat názory odlišné od oficiálních! Takových lidí už opět není mnoho! 🙁 Navíc s ním většinou souhlasím!

139
Před 2 roky
Václav Sabáček

No škoda, že jste mu nenavrhl , aby kandidoval.

Všechno ví, všemu rozumí a na všechno má názor.

42
Před 2 roky

To jsem myslel, že pan doktor má lepší přehled o kandidátech.

A sázet na sedmilháře Babiše je velké morální uklouznutí.

32
Před 2 roky

Mám taky podobný problém

27
Před 2 roky

Hmm on pan doktor se rád odlišuje od ostatních už léta. Tak mě naštěstí jeho názor nezajímá, přestože je zkušený lékař 😁🙉🙈

32
Před 2 roky

Středula.Ti co atím vedou jsou na nic.

16
Před 2 roky

Něco jako Šmucler-odborník na Vše

16
Před 2 roky

Přiznejme si, že to byl úplně zbytečný nic neříkající článek.

24
Před 2 roky
Vladimír Dostál

No ale to je přece účel takových článků. Podobně jako když spadne autobus v Tararingapatangu do rokle (4 mrtví), rozvodnění potoka v Patagonii (odneslo to dva baráky) a podobně. Zahltit naprosto nepotřebnými informacemi.

5
Před 2 roky

Super, pane doktore, hlavně ne ty první tři, které nám od rána do večera vnucují média. První jsou estébáci, následuje podvodnice s tituly, která v Brně zničila univerzitu! Takže zbývá 6, většinou Aspeňáci, ale dva jsou tam nezatížení!

15
Před 2 roky

Nejlepší veslař mezi lékaři a nejlepší lékař mezi veslaři již během covidu dostatečně prokázal svoji nevzdělanost a nedostatečnou inteligenci, se kterou se opakovaně a ochotně veřejně ztrapňoval. Jeho blábolení okolo prezidentských kandidátů je rovněž úplně mimo, takže mě vůbec nepřekvapuje, že mezi řádky jednoznačně podporuje komunistického estébáka Slováka Bábiše.

43
Před 2 roky
Miroslav Kroulík

Tak v Rusku je vidět, co způsobilo očkování Sputnikem se vzrůstající demencí politiků. Předpokládám, že vy jste taky očkovaný, jinak byste takové žvásty těžko vyprodukoval...

20
Před 2 roky

Polert je originál.Lepší než hejno sprostých papoušků.

33
Před 2 roky
Martin Zlámal

Ten s jedním l určitě.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt