Český bizár. Mě udivuje, že to vůbec někoho zajímá. České "selebrity" co nikdo za cedulí Aš nezná. 😀
Tak to je správný český bizarek 😁 dva se poperou kvůli fuchtli která nedá každému, jenom tomu kdo si řekne 🤣 takový bílí Romale 😁
Bingo 😄
Zlatokopka se zhroutila ?
Celý život šla jen po majetku a penězích svých milenců, celá máma !
🎯👍👌👏👏👏👏
Hele jak já říkám, na každou svini se vaří voda (pozn. pro admina , svine je velké prasátko ženského rodu ) Ta ženská si nezaslouží absolutně nic dobrého v životě. Doplací na to všichni kolem ní, pomlouvá, je závistivá a především zlatokopka. Ty její lži a kecy nikoho nezajímají. Nechápu ani proč se o ní pořád píše.... V čem je to celebrita ? Hnus cokoliv o ní číst...
Škoda slov k této osobe
Štiková a Hanychová hrůza ale o čem by psali já bych se hambou propadla ale oni to mají jako sportovní aktivitu 🤣
Oni se tím dobře živí, protože i ti jako vy, kteří to pomlouvají to sledují 🙂 a vám zbývá jen závist 🙂.
Tak Agus potřebuje další téma ,pro své holčičky ,pro peníze je schopná udělat vše ,hlavně ať ji všichni lituji .Chudinka malá ,co nic neumí ,jen vyvolávat konflikty a pak na tom rýžovat.
Nevim, proč Dopita vylézá z úkrytu, když Soukup jede pro svoje dítě. Za to může Aguš, že musí mít u všeho svědka, a vyvolávat problémy.
Dopita musí být při předávání dítěte zavřený doma?myslím že může být kde chce...ale Soukup nemá právo lést na cizí pozemek.On se nedokáže ovladat měl by se jít léčit
Už se poprali? Už se poprali? Já to říkal hned, že sí ty čumáky rozbijou.
Je někde záznam?
To je familie,děs,běs,ani se Stropnickemu nedivím,že upaloval.A dcera,jako to pořekadlo,jaká Katka taká.....
Máte to obráceně - aká matka, taká Katka. Ale nic to nemění na tom, že máte pravdu.