1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

O tom praseti by se s dotyčným dalo diskutovat.

32
Před 1 měsícem

Tak když to říká Novotný tak vím, že jsem na správné straně té pomyslné barikády. Pane Trumpe, děláte to dobře.

117
Před 1 měsícem

Tak mě tady hrozí banem za každou hloupost a tohle prázdno a zlo ( musím si dávat pozor co píšu aby mě jeho kamaradíčci skutečně nezablokovali) si tady a ne jenom tady zvrací sprosťárny takového kalibru, že to je na zavření. A jen proto, že má vlivné kamarády a patří do té současné správné party se mu nikdy nic nestane. Ať žije svoboda, bohužel jen pro někoho.

59
Před 1 měsícem
Bohumil Šafránek

Zdravím .Také někdy uvažuji co nevhodného píšu ,že mi to cenzůra zruši a neshledávam nic jen pravdu o naši milé Vládě .

36
Před 1 měsícem

Tady se zas vyrojilo převlečených rusáckých trollů. Stejně je brzy Putin pošle všechny chcípnout na frontu, kremelskej mlýnek na maso se nesmí zastavit 😄

123
Před 1 měsícem
Jan Buriánek

Jenda zřejmě chce dělat Novotnému místostarostu.

25
Před 1 měsícem

Co na to Stratkom Foltýn? Mohl by nám sdělit, co si máme nyní myslet, a kdo je svi*ě a kdo pr*se? Začínám se v tom ztrácet...

115
Před 1 měsícem

Jen tak dál, vašnosto! Však Vám to jednou spočítají! Tady Vám pak nepomůže ani Petr, ani Pavel!

251
Před 1 měsícem
Vanda Frycová

Trump neodpoušti, zamáčkne ho jako švába. Amici říkají, kakrouče'.

77
Před 1 měsícem

USA se muze na Evropu.Jeste nebyla pozvana prdsedkyne EU do USA.Uvidime,mozna az po volbach v Nemecku.Mr.prezident Tramp nema zajem o nezajimavem Novotny.

11
Před 1 měsícem

Řeporyjské prase zase zachrochtalo?

211
Před 1 měsícem
Jaromír Francl

Ano,zase zachrochtalo pravdu.

64
Před 1 měsícem

Trump naštěstí od autorů těchto a podobných sprostých napadání, hloupých kritik, výkřiků umí a nejen, to hlavně, pro občany Ameriky něco věcného dělá. Tři roky evropští dezoláti teoretizovali, ale nejednali, natož aby vymysleli, jak Putina zastavit a životy Ukrajinců uchránit. Fiala s Černochovou nakupovali rezavou munici, Uršula nevyřešila ničeho a tak dopadli i ti naši vládní teoretici. Děsivá je skutečnost, že mnozí ještě nepochopili, že s příchodem Trumpa se konečně svět mění a změní. Za jeho bývalé vlády žádná válka nevznikla, naopak došlo k mnohým zklidněním a urovnáním přetrvávajících konfliktů. Že Trump je, je jen dobře.

17
Před 1 měsícem

S tím naprosto souhlasím !

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt