O tom praseti by se s dotyčným dalo diskutovat.
Tak když to říká Novotný tak vím, že jsem na správné straně té pomyslné barikády. Pane Trumpe, děláte to dobře.
Tak mě tady hrozí banem za každou hloupost a tohle prázdno a zlo ( musím si dávat pozor co píšu aby mě jeho kamaradíčci skutečně nezablokovali) si tady a ne jenom tady zvrací sprosťárny takového kalibru, že to je na zavření. A jen proto, že má vlivné kamarády a patří do té současné správné party se mu nikdy nic nestane. Ať žije svoboda, bohužel jen pro někoho.
Zdravím .Také někdy uvažuji co nevhodného píšu ,že mi to cenzůra zruši a neshledávam nic jen pravdu o naši milé Vládě .
Tady se zas vyrojilo převlečených rusáckých trollů. Stejně je brzy Putin pošle všechny chcípnout na frontu, kremelskej mlýnek na maso se nesmí zastavit 😄
Jenda zřejmě chce dělat Novotnému místostarostu.
Co na to Stratkom Foltýn? Mohl by nám sdělit, co si máme nyní myslet, a kdo je svi*ě a kdo pr*se? Začínám se v tom ztrácet...
Jen tak dál, vašnosto! Však Vám to jednou spočítají! Tady Vám pak nepomůže ani Petr, ani Pavel!
Trump neodpoušti, zamáčkne ho jako švába. Amici říkají, kakrouče'.
USA se muze na Evropu.Jeste nebyla pozvana prdsedkyne EU do USA.Uvidime,mozna az po volbach v Nemecku.Mr.prezident Tramp nema zajem o nezajimavem Novotny.
Řeporyjské prase zase zachrochtalo?
Ano,zase zachrochtalo pravdu.
Trump naštěstí od autorů těchto a podobných sprostých napadání, hloupých kritik, výkřiků umí a nejen, to hlavně, pro občany Ameriky něco věcného dělá. Tři roky evropští dezoláti teoretizovali, ale nejednali, natož aby vymysleli, jak Putina zastavit a životy Ukrajinců uchránit. Fiala s Černochovou nakupovali rezavou munici, Uršula nevyřešila ničeho a tak dopadli i ti naši vládní teoretici. Děsivá je skutečnost, že mnozí ještě nepochopili, že s příchodem Trumpa se konečně svět mění a změní. Za jeho bývalé vlády žádná válka nevznikla, naopak došlo k mnohým zklidněním a urovnáním přetrvávajících konfliktů. Že Trump je, je jen dobře.
S tím naprosto souhlasím !