1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Trump je prezident největší velmoci na světě a byl zvolen v demokratických volbách, takže každý kdo ho uráží je protidemokratický dezolát.

17
Před 1 měsícem

Takový vulgární titulek může na prezidenta být ?

Kdybych tohle napsal o nějakém našem politikovi ,smažou to .

5
Před 1 měsícem

Pavle skvělé...Tak vezmi multikáru ,natři ji na žluto-modrou a vyjeď třeba do Brusele a tam si vezmi slovo..A na korbu nalož Vystrčila, Pávka ,Fialu ,Pekrovou třeba i s Adamovou. Udělejte si tam sabat..vlastně sumit , no a úplně nejlepší by byla multikára elektrická..abyste tam jeli dloooooouho a nejlépe abyste se už nevraceli..

16
Před 1 měsícem

Co se prasat týká, tak v tom je Novotný nezpochybnitelný expert!

65
Před 1 měsícem
Josef Havránek

Jeho výroky jsou často za hranou, tentokrát ma ale s Trumpem naprostou pravdu.

10
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 1 měsícem

I s " pardonem".

Před 1 měsícem

On je nejlepší důkaz totálně pokleslé úrovně ODS.

54
Před 1 měsícem
Antonín Papež

to je takovy hlupak!! Jak si muze tento podminecne odsouzeny nicema dovolit soudit demokraticky zvoleneho prezidenta naseho nejvetsiho spojence USA?

Ano Novotny nabourava jednotu a duveru mezi staty NATO.

4
Před 1 měsícemUpraveno

Hovadský hovado,přesně tak,jako ta jeho slavná ODS,co ho chrání, vedená předsedou Fialou..Zhovadilý a bezcenný člověk a strana!!!

30
Před 1 měsícem

V článku je uvedeno, že někdo je prase hm. A článek klidně vyjde. Já tvrdím že novotny je hovado, co je lepší!!!_

58
Před 1 měsícem

Tenhle chlap je pro Trumpa něco jako pára z lejna jeho psa.

96
Před 1 měsícem

Pavel Novotný nemá pravdu! Trump není prase. Prase je vysoce užitečný živočich a Trump je bezcharakterní gauner, který byl potencionálním agentem 1.správy StB a s největší pravděpodobností byl získán i pro služby KGB. Já na svých stránkách popsal jaké jsem měl jako důstojník BIS zážitky s materiály nalezenými v mém bytě při domovní prohlídce týkající se D.Trumpa. Jednalo se o popisovanou návštěvu Trumpa v někdejším Gottwaldově, kde měl být získán ke spolupráci s StB.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt