Novotný, podíval ses někdy do zrcadla?
Slyšet nářek téhle kreatury jest slastnou symfonií.
Zapomíná se občas podívat do zrcadla a poslechnout si ze záznamu co z něj vylezlo za ... To už by nikdy veřejně nevystoupil. Navíc teda moc mluvit neumí. Spíš mele a mele.
ty jo a vůbec mu nevadí, že p. Donald Trump je šefem našeho předlistopadového vzoru USA . Díky Ronaldu Reganovi a jeho nástupci Doníkovi máme svobodu a toto mohl říci pouze ....
Asi jsem se zapletl do diskuze do které jsem nechtěl .chtěl jsem pouze říct že představitel největší vojenské mocnosti na světě je nemocný clovek
Vy jste lékař? Možná, je na tom se zdravím lépe než Vy. Hlava mu funguje dobře a Vám?
Další šiřitel kultivované politické kultury z líhně naší dobré a kultivované ODS.To nemá chybu.
Když je člověk nemocný, v hlavě vyvětráno, hraje si na slušného, sám ukáže jeho charakter, je co? Prase!!!
Donald Trump se v oválné pracovně Bílého domu rozplakal a okamžitě poslal do Řeporyjí omluvný list doprovozený tučným šekem na volební kampaň ODS.
Tady není co řešit všichni víme kdo je v Česku největší prrase.
Mácha? Nebo je snad české prase horší než Máchovo prrase? 😏
Trump byl zvolen americkými občany a ti očividně chtějí řešit domácí problémy a ne sponzorovat Ukarajince, když ani neví kde vlastně tam zem je