1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Novotný, podíval ses někdy do zrcadla?

123
Před 1 měsícem

Slyšet nářek téhle kreatury jest slastnou symfonií.

3
Před 1 měsícem

Zapomíná se občas podívat do zrcadla a poslechnout si ze záznamu co z něj vylezlo za ... To už by nikdy veřejně nevystoupil. Navíc teda moc mluvit neumí. Spíš mele a mele.

2
Před 1 měsícemUpraveno

ty jo a vůbec mu nevadí, že p. Donald Trump je šefem našeho předlistopadového vzoru USA . Díky Ronaldu Reganovi a jeho nástupci Doníkovi máme svobodu a toto mohl říci pouze ....

1
Před 1 měsícem

Asi jsem se zapletl do diskuze do které jsem nechtěl .chtěl jsem pouze říct že představitel největší vojenské mocnosti na světě je nemocný clovek

Před 1 měsícem
Josef Liska

Vy jste lékař? Možná, je na tom se zdravím lépe než Vy. Hlava mu funguje dobře a Vám?

1
Před 1 měsícem

Další šiřitel kultivované politické kultury z líhně naší dobré a kultivované ODS.To nemá chybu.

5
Před 1 měsícem

Když je člověk nemocný, v hlavě vyvětráno, hraje si na slušného, sám ukáže jeho charakter, je co? Prase!!!

8
Před 1 měsícem

Donald Trump se v oválné pracovně Bílého domu rozplakal a okamžitě poslal do Řeporyjí omluvný list doprovozený tučným šekem na volební kampaň ODS.

1
Před 1 měsícem

Tady není co řešit všichni víme kdo je v Česku největší prrase.

35
Před 1 měsícem
Karel Mácha

Mácha? Nebo je snad české prase horší než Máchovo prrase? 😏

Před 1 měsícem

Trump byl zvolen americkými občany a ti očividně chtějí řešit domácí problémy a ne sponzorovat Ukarajince, když ani neví kde vlastně tam zem je

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt